Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Günlük Burç Yorumları

Program İndir G-H icinde Günlük Burç Yorumları konusu , Günlük Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumları Programı İndir, Sürüm : 1.0 Boyut : 519 Kb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma ...

Geri git   Netindir > ..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::.. > Program Arşivi (Demo & Freeware) > Program İndir G-H

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 08-18-2008
Far-Cry & Crysis
Standart Günlük Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumları Programı İndir,

Sürüm : 1.0
Boyut : 519 Kb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Türkçe
İşletim Sistemi : Windows (Tümü)
Üretici Firma : Canlı TV-Radyo Yazılım

»»» Programı indir «««

Tanıtım:
Ücretsiz, Günlük Burç Yorumları 1.0 basit ve bir o kadar da kullanışlı programımız ile günlük burç yorumları anında masaüstünüzde.

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan... Burcunuz ne olursa olsun programımız ile gün içerisinde sizi nelerin beklediğini görebilirsiniz. Özellikle meraklıları buldukları kaynaklarda açıklamaların yetersizliğinden şikayet ederler, bu yazılımımızda böyle bir şey söz konusu değil. Her burcun günlük yorumu ayrıntılı ve açıklayıcı bir şekilde yapılmış.