Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Program İndir I-J icinde ImTOO MPEG Encoder v3.0.2.0412b+Tr Yama İndir konusu , ImTOO MPEG Encoder İndir Download ImTOO MPEG Encoder proğramının bir üst versiyonudur. Muhteşem güzellikte ve kalitede videoları çeşitli formatlara bu proğramla daha rahat dönüştüreceksiniz. Yeni çıkan bu versiyonda ImTOO MPEG ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
ImTOO MPEG Encoder İndir Download
![]() ImTOO MPEG Encoder proğramının bir üst versiyonudur. Muhteşem güzellikte ve kalitede videoları çeşitli formatlara bu proğramla daha rahat dönüştüreceksiniz. Yeni çıkan bu versiyonda ImTOO MPEG Encoder v3.0.2.0412b proğramın dönüştürme Sihirbazı bile var. Dün akşam 6600 telefondan çektiğim bir video klibini vcd formatına çevirdim görüntü tam ekran büyüdü ama görüntü kalitesi fazla bozulmadı bile. bir kaç alıştırmadan sonra sizde video dönüştürmenin keyfine varacaksınız. Sürüm : 3.1 Boyut : 15.3 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Download : İndir http://www.imtoo.com/downloads/mpeg-encoder.exe |
|
|
|
eyvallah kardeş emeğine sağlık
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |