Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Program İndir I-J icinde IE7pro Türkçe konusu , IE7pro Download Sürüm : 2.4 Boyut : 2.35 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP/Vista Üretici Firma : IE7pro »»» Programı indir ««« ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
IE7pro Download
![]() Sürüm : 2.4 Boyut : 2.35 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP/Vista Üretici Firma : IE7pro »»» Programı indir ««« Tanıtım: Internet Explorer 7'yi daha verimli kullanabilmeniz için tasarlanmış, tarayıcınıza oldukça kullanışlı ilave özellikler getiren ücretsiz bir tarayıcı eklentisidir. Ayrıca bu yeni sürüme Internet Explorer 8 Beta 1 tarayıcı desteği de eklenmiş. Programı kurduğunuzda IE durum çubuğunda (sağ altta) "e" harfiyle gösterilen bir simge oluşur ve bu simge ile IEPro'nun getirdiği özellikleri kullanabilir ve ayarlayabilirsiniz. Programın Temel Özellikleri: Gelişmiş Sekme Yönetimi: # Sekmeyi çift tıklayarak kapatma özelliği. # Adres çubuğundaki sayfayı yeni sekmede açma. # Arama çubuğu aramalarını yeni sekmede açma. # Sık kullanılanlardan açılan sayfaları yeni sekmede açma. # Sekme geçmiş yöneticisini açma. # Hata kurtarma (tarayıcı çöktükten sonra yeniden başlatıldığında çökmeden önce açık olan sayfaları yeniden açma). # Arama çubuğunu gizleme. Reklam Filtresi # Flash engelleme. # Reklam filtreleme. Süper Sürükle Bırak: # Sayfadaki bir bağlantıyı sürükle-bırak yaparak yeni pencerede açma. # Seçili metni sürükle-bırak yaparak varsayılan arama motorunda aratma. Fare Hareketleri # Fareniz ile yapacağınız basit bazı hareketlere bazı temel işlemleri (ileri, geri, yazdır, kapat vs.) atayabilme. Araç Çubuğu # Bu bölümde bir internet adresine ait kısa ad ve URL ekleyebilir, silebilir ve güncelleyebilirsiniz. Dahili Arama # Firefox'takine benzer bir şekilde bir sözcüğü sayfada arayıp renklendirme. Bu programla ayrıca bulunduğunuz sayfayı resim olarak JPG, BMP , GIF , PNG veya TIFF biçiminde kaydedebilirsiniz. Yazılımın Türkçe dil desteği vardır. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |