Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Program İndir M-N icinde MyUninstaller 1.36 konusu , MyUninstaller 1.36 indir download Tanıtım: Shareware ve ücretsiz programları beğenmediğiniz takdirde silebilirsiniz. Çünkü bu uygulamalar kendini denetim masasındaki Program Ekle/Kaldır bölümüne yerleştirirler. Bazen de uygulamaları bu listede görmenize rağmen silemezsiniz, ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
MyUninstaller 1.36 indir download ![]() Tanıtım: Shareware ve ücretsiz programları beğenmediğiniz takdirde silebilirsiniz. Çünkü bu uygulamalar kendini denetim masasındaki Program Ekle/Kaldır bölümüne yerleştirirler. Bazen de uygulamaları bu listede görmenize rağmen silemezsiniz, hata mesajı ile karşılaşırsınız. İşte listeden silinmeyi reddeden programları kaldırmak için My Uninstaller birebir. Versiyon Yenilikleri + Programların logolarını görebilme. + Giderilmiş panel hataları. + Eklenen analiz özelliği sayesinde silinmeyen dosyaları görebilme. + Ekle/Kaldırda bulunmayan fakat bilgisayarda kurulu olan programları görme. MyUninstaller is an alternative utility to the standard Add/Remove applet of Windows operating system. It displays the list of all installed application, and allows you to uninstall an application, delete an uninstall entry, and save the list of all installed applications into a text file or HTML file. MyUninstaller also provides additional information for most installed applications that the standard Add/Remove applet doesn't display: product name, company, version, uninstall string, installation folder and more. Licence: Freeware. Official site: www.nirsoft.net Download: MyUninstaller 1.36 (41 KB |
|
|
|
MyUninstaller 1.39 ![]() Size: 42.2KB ![]() Publisher: Visit Website ![]() Release Date: 2008-03-15 ![]() OS: Win 98/NT/2K/XP/2K3/Vista Download : İndir http://www.nirsoft.net/utils/myuninst.zip |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |