Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Program İndir M-N icinde Net Transport 2.40 Build 361 (NT/2000/XP/2003/Vista x86) konusu , Net Transport 2.40 Build 361 (NT/2000/XP/2003/Vista x86) İndir Download Tanıtım : Net Transport, pek fazla tanınmasada internetten dosya indirirken oldukça hızlı işlem yapabilen bir program. Özellikleri: # indirme görevi başladığında ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Net Transport 2.40 Build 361 (NT/2000/XP/2003/Vista x86) İndir Download ![]() ![]() Tanıtım: Net Transport, pek fazla tanınmasada internetten dosya indirirken oldukça hızlı işlem yapabilen bir program. Özellikleri: # indirme görevi başladığında dosyayı en düşük 10 farklı linkten çekebilme. En fazla 32 farklı linkten çekebilir. # Tamamen kullanıcıya göre uyarlanmış paneli ile indireceğiniz dosyaları klasörler halinde kategorize edebilme. # Farklı kullanıcı girişlerine açık ve bir çok kullanıcı tarafından kullanılabilme desteği. # indirme başladığında FTP sitelerinden sunucu isimlerini otamatik olarak algılayabilme. # indirdiğiniz dosyaları tekrar indirebilme seçeneği. # Standart güvenlik duvarları ile entegre olarak çalışabilme. # indirme sınırı koyabilme. (Limitli ADSL kullanıcıları için gelişmiş bir özellik) # Dosya indirilirken hız limiti koyabilme. Böylece dosyalarınız bilgisayarınıza inerken siz rahatlıkla internetteki işlerinizi halledebilirsiniz. # Internet Explorer tarayıcısını destekler.(5.01 ve üstü.) # indirme işlemleri tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatabilir ya da bilgisayarınızı kapatabilir. # indirme görevleriniz sıraya alabilme ve bunları isteğinize göre düzenleyebilme seçeneği. # Düzenlenebilir menü ve tuş takımı. # indirme işlemini ayrıntılı olarak gösterebilen indirme penceresi. # Gelişmiş dil desteği. # Sitelere göre gelişmiş yardım menüsü. # Bilgisayarınız isteğiniz dışında kapandığında ya da elektrikleriniz kesildiğinde kaldığınız yerden devam edebilme desteği. # İnternet bağlantınız kesildiğinde kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |