Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Program İndir O-P icinde POP Peeper Download - Yeni E-Posta Geldiğinde Uyaran Mail Okuma Programı İndir konusu , POP Peeper Download - Yeni E-Posta Geldiğinde Uyaran Mail Okuma Programı İndir Sürüm : 3.4.0.0 Boyut : 1.05 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
POP Peeper Download - Yeni E-Posta Geldiğinde Uyaran Mail Okuma Programı İndir
Sürüm : 3.4.0.0 Boyut : 1.05 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Mortal Universe Software Tanıtım: Pop Peeper, çalıştırıldığında Windows sistem tepsisine yerleşen ve yapılandırdığınız e-posta hesaplarına yeni bir e-posta geldiğinde sizi görsel ve sesli olarak uyaran bir e-posta okuma programıdır. POP3 destekli herhangi bir posta hesabı (örn: GMail, Yahoo, AOL, AIM, Netscape, FastMail) ya da POP3 desteği olmayan sadece webmail özelliği olan SMTP, GMail, Hotmail/MSN/LiveMail, Yahoo, Mail.com, MyWay, Excite, iWon, Lycos.com, RediffMail, Juno, NetZero gibi posta servisleri ile de çalışabilmektedir. Pop Peeper'ı birden farklı e-posta hesabınızdaki yeni mesajları kontrol etmek için de ayarlayabilirsiniz. Birden farklı e-posta hesabını takip ettirdiğinizde; sunduğu her e-posta hesabı için farklı görsel ve sesli uyarı belirleme özelliğiyle hangi e-posta hesabınıza yeni ileti geldiğini kolayca takip etmenizi sağlar. Eğer bilgisayarınızı sizden başkaları kullanıyorsa ve onların size gelen e-postaları görmesini istemiyorsanız programa şifre koyarak açılmasını engelleyebilirsiniz. Benzer programların aksine gelişmiş spam filtreleri ve cevap yazma özelliği programda mevcut değil. Genel Özellikleri: # POP3, IMAP (GMail, AOL, AIM, Netscape, FastMail), SMTP, GMail, Hotmail/MSN/LiveMail, Yahoo, Mail.com, MyWay, Excite, iWon, Lycos.com, RediffMail, Juno, NetZero e-posta servislerini desteklemektedir. # Gelen e-postalara tarayıcınızı kullanmadan bakabilirsiniz. # HTML kodlarını içeren e-postaları görüntüleme özelliği. # Şifre koruması # Gelişmiş yardım bölümü # Limitsiz hesap kaydı yapılabilir. # Virüslere ve kötü içerikli mesajlara karşı koruma # Gelişmiş yardım bölümüne sahip. Programı öğrenmeniz için gereken her şey bulunuyor. Not: Kurulum sırasında dil olarak "download" seçerseniz, Türkçe dil dosyasını karşıdan otomatik olarak yükletebilir ve programı Türkçe olarak kullanabilirsiniz. İndir - Download - Yükle |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|