Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

POP Peeper Download - Yeni E-Posta Geldiğinde Uyaran Mail Okuma Programı İndir

Program İndir O-P icinde POP Peeper Download - Yeni E-Posta Geldiğinde Uyaran Mail Okuma Programı İndir konusu , POP Peeper Download - Yeni E-Posta Geldiğinde Uyaran Mail Okuma Programı İndir Sürüm : 3.4.0.0 Boyut : 1.05 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : ...

Geri git   Netindir > ..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::.. > Program Arşivi (Demo & Freeware) > Program İndir O-P

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 01-24-2009
Far-Cry & Crysis
Standart POP Peeper Download - Yeni E-Posta Geldiğinde Uyaran Mail Okuma Programı İndir

POP Peeper Download - Yeni E-Posta Geldiğinde Uyaran Mail Okuma Programı İndir

Sürüm : 3.4.0.0
Boyut : 1.05 Mb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Türkçe
İşletim Sistemi : Windows (Tümü)
Üretici Firma : Mortal Universe Software

Tanıtım:
Pop Peeper, çalıştırıldığında Windows sistem tepsisine yerleşen ve yapılandırdığınız e-posta hesaplarına yeni bir e-posta geldiğinde sizi görsel ve sesli olarak uyaran bir e-posta okuma programıdır.

POP3 destekli herhangi bir posta hesabı (örn: GMail, Yahoo, AOL, AIM, Netscape, FastMail) ya da POP3 desteği olmayan sadece webmail özelliği olan SMTP, GMail, Hotmail/MSN/LiveMail, Yahoo, Mail.com, MyWay, Excite, iWon, Lycos.com, RediffMail, Juno, NetZero gibi posta servisleri ile de çalışabilmektedir.

Pop Peeper'ı birden farklı e-posta hesabınızdaki yeni mesajları kontrol etmek için de ayarlayabilirsiniz. Birden farklı e-posta hesabını takip ettirdiğinizde; sunduğu her e-posta hesabı için farklı görsel ve sesli uyarı belirleme özelliğiyle hangi e-posta hesabınıza yeni ileti geldiğini kolayca takip etmenizi sağlar.

Eğer bilgisayarınızı sizden başkaları kullanıyorsa ve onların size gelen e-postaları görmesini istemiyorsanız programa şifre koyarak açılmasını engelleyebilirsiniz.

Benzer programların aksine gelişmiş spam filtreleri ve cevap yazma özelliği programda mevcut değil.

Genel Özellikleri:

# POP3, IMAP (GMail, AOL, AIM, Netscape, FastMail), SMTP, GMail, Hotmail/MSN/LiveMail, Yahoo, Mail.com, MyWay, Excite, iWon, Lycos.com, RediffMail, Juno, NetZero e-posta servislerini desteklemektedir.
# Gelen e-postalara tarayıcınızı kullanmadan bakabilirsiniz.
# HTML kodlarını içeren e-postaları görüntüleme özelliği.
# Şifre koruması
# Gelişmiş yardım bölümü
# Limitsiz hesap kaydı yapılabilir.
# Virüslere ve kötü içerikli mesajlara karşı koruma
# Gelişmiş yardım bölümüne sahip. Programı öğrenmeniz için gereken her şey bulunuyor.

Not: Kurulum sırasında dil olarak "download" seçerseniz, Türkçe dil dosyasını karşıdan otomatik olarak yükletebilir ve programı Türkçe olarak kullanabilirsiniz.

İndir - Download - Yükle

Eklenmiş Resmin önizlemesi
Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  POP Peeper Download - Yeni E-Posta Geldiğinde Uyaran Mail Okuma Programı İndir.png
Görüntüleme: 508
Büyüklüğü:  9,9 KB (Kilobyte)