Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

RivaTuner 2.07 Donanım Ölçer indir

Program İndir Q-R icinde RivaTuner 2.07 Donanım Ölçer indir konusu , RivaTuner 2.07 Donanım Ölçer indir RivaTuner programı NVIDIA ve ATI tabanlı ekran kartınızın gelişmiş ayarlarını yapabileceğiniz oldukça değişik seçeneklere sahip bir ekran kartı ayarlayıcısıdır. Bu program Anti-Aliasing, Anisotro""" Filtering, VSync ...

Geri git   Netindir >
..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::..
> Program Arşivi (Demo & Freeware) > Program İndir Q-R

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 03-03-2008
2.Admin

Wink RivaTuner 2.07 Donanım Ölçer indir

RivaTuner 2.07 Donanım Ölçer indir

RivaTuner programı NVIDIA ve ATI tabanlı ekran kartınızın gelişmiş ayarlarını yapabileceğiniz oldukça değişik seçeneklere sahip bir ekran kartı ayarlayıcısıdır. Bu program Anti-Aliasing, Anisotro""" Filtering, VSync ve MipMap LOD Bias gibi birçok gizli ayarlara kolaylıkla erişip istediklerinizi değiştirebilirsiniz.

Programın özelliklerine bir gözatacak olursak:

* Donanım ve sürücüleri tam ve doğru olarak algılayabilme
* ATI ve Nvidia tabanlı tüm ekran kartlarına destek
* TwinView ve nView gibi çift monitör ayarlarına tam destek
* Tek bir pencere içerisinden tüm 3D ayarlamalarını görüntüleyebilme
* Üretici tarafından desteklenmeyen bazı özellikleri de uygulayabilme
* Uygulamalı Yardım
* Profil Yöneticisi
* Oyun Yükleyicisi (Seçilen özel ayarlar ile)
* Gelişmiş Sistem Özellikleri Göstericisi
* RivaTuner gibi diğer programlara destek
* Kolay ve kullanıcı dostu arabirim..

Size: 2.03 MB

Download

#2 (permalink)  
Alt 03-10-2008
2.Admin
Cool

RivaTuner 2.08 [Grafik Kartı Yöneticisi]

RivaTuner, Windows işletim sistemi üzerinden çalışan en iyi ücretsiz grafik kartı yöneticisi yazılımıdır.

Windows işletim sistemi üzerinden çalışan en iyi ücretsiz grafik kartı yöneticisi yazılımı olan RivaTuner'in yeni sürümü 2.8 ile grafik kartınızın tüm ayarlamalarını gerçekleştirebilirsiniz. Grafik kartınıza entegre olarak çalışan bu yazılım ile ekran kartınızın tüm özelliklerine ulaşabilir ve yapacağınız ince ayarlarla maksimum performansa ulaşabilirsiniz. Grafik kartınızı kolayca Overclock yapabileceğiniz yazılımI Radeon 9500- Radeon 9500 PRO ya da 9700- ile birlikte kullandığınızda cihazınızın garanti kapsamı dışına çıkabilir.

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163