Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Registry Mechanic 6.0.0.780

Program İndir Q-R icinde Registry Mechanic 6.0.0.780 konusu , Registry Mechanic 6.0.0.780 İndir Download Registry Mechanic kendi alanındaki en iyi yazılımlardan birisidir. Registry Ayarlarınızdaki sorunları gidermek için mükemmel bir araçtır. Program bir kaç fare tıklamasıyla gereksiz registry kayıtlarınızı siliyor ...

Geri git   Netindir >
..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::..
> Program Arşivi (Demo & Freeware) > Program İndir Q-R

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 06-05-2007
SeoManiA

Thumbs up Registry Mechanic 6.0.0.780

Registry Mechanic 6.0.0.780 İndir Download

Registry Mechanic kendi alanındaki en iyi yazılımlardan birisidir. Registry Ayarlarınızdaki sorunları gidermek için mükemmel bir araçtır. Program bir kaç fare tıklamasıyla gereksiz registry kayıtlarınızı siliyor ve zarar görmüş olan kısımları onarıyor.Genel olarak bu yazılımı kullandığınızda şişmiş olan kayıt defteriniz gereksiz verilerden arınacak, varsa hatalar düzeltilecektir. Bu sayede sistem performansında hissedilir bir artış olacaktır. registeri iyi temizlemek için özel tarama kısmından; derin tarama ve yazılım kısayollarınıda seçmeyi unutmayın. Her bilgisayarda bulunması gereken bir yazılım.

Minimum System Gereksinimleri:
- Intel Pentium işlemci
- 64 mb. ram
- 12 mb. boş sabit disk alanı.
- internet Explorer 5.5 ve üstü
http://www.pctools.com/mirror/rminstall.exe

#2 (permalink)  
Alt 09-24-2007
Yeni Üye

bu program hıc bı halta yaramıyo gereksız dosyaları sılıp tekar tarama yapıyorum yıne cıkıyo :P
  #3 (permalink)  
Alt 02-10-2008
Yeni Üye

arkadasım ındırıyorum ama tam ıslevını gerceklestırmıyor lısans ıstıyor kullanıcı adı ve sıfresı ne dır bu programın yardım plsss..
  #4 (permalink)  
Alt 02-10-2008
SeoManiA

Alıntı:
fcjonku´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadasım ındırıyorum ama tam ıslevını gerceklestırmıyor lısans ıstıyor kullanıcı adı ve sıfresı ne dır bu programın yardım plsss..
Forumda key paylaşımı yani warez paylaşım yasaktır. Programı satın alınız..

#5 (permalink)  
Alt 06-05-2008
Banned

Küfür Yasaktır

Banned

**>Trojan<**