Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Program İndir S-T icinde SpyBot - Search & Destroy 1.5.1.14 RC1 konusu , SpyBot - Search & Destroy 1.5.1.14 RC1 Tanıtım: Bilgisayarınızdaki casus yazılımları ve kayıt defterinde bulunan casus bilgileri bularak onları temizleyen etkili ve ücretsiz bir program. Sisteminizde bulunması olası casus yazılımları ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
SpyBot - Search & Destroy 1.5.1.14 RC1 ![]() Tanıtım: Bilgisayarınızdaki casus yazılımları ve kayıt defterinde bulunan casus bilgileri bularak onları temizleyen etkili ve ücretsiz bir program. Sisteminizde bulunması olası casus yazılımları (spyware), dialer'ları, reklam içerikli uygulamaları (adware) ve hatta sörf izlerinizi bile sisteminizden tamamen kaldırır. Yazılımın bu sürümündeki yenilikleri : Çok daha hızlı tarama gücü İlk defa çoklu işletim sistemi tarama özelliğine sahip anti-spy motoru Yenilenmiş grafikler Opera klasörü profil seçeneği Bazı hata gidermeleri Kayıt ayarları yedekleme/yükleyebilme desteği Proxy desteği Ana programın dahili değiştirme koruması Yenilenmiş sistem başlangıcı Yeni dosya şifreleme özelliği Yenilenmiş simgeler Geri alma desteği Yeni uyarı pencereleri Yenilenmiş dahili güncelleme desteği VeriSign sertifikası desteği Spybot Search and Destroy searches your hard drive for so-called spy- or adbots; that is, little modules that are responsible for the ads many programs display. Many of these modules also transmit information, including your surfing behavior on the Internet. If it finds such modules, it can remove them. In most cases the host still runs fine after removing the spyware/adware. Another feature is the removal of usage tracks, which makes it more complicated for unknown spybots to transmit useful data. The list of last visited websites, opened files, started programs, cookies, all that and more can be cleaned. Supported are the three major browsers Internet Explorer, Netscape Communicator, and Opera. License: Freeware. Official site: www.spybot.info Download: SpyBot - Search & Destroy 1.5.1.14 RC1 (7.13 MB) |
|
|
|
SpyBot - Search & Destroy 1.5.1.15 - Final indir download ![]() Tanıtım: Bilgisayarınızdaki casus yazılımları ve kayıt defterinde bulunan casus bilgileri bularak onları temizleyen etkili ve ücretsiz bir program. Sisteminizde bulunması olası casus yazılımları (spyware), dialer'ları, reklam içerikli uygulamaları (adware) ve hatta sörf izlerinizi bile sisteminizden tamamen kaldırır. Yazılımın bu sürümündeki yenilikleri : Çok daha hızlı tarama gücü İlk defa çoklu işletim sistemi tarama özelliğine sahip anti-spy motoru Yenilenmiş grafikler Opera klasörü profil seçeneği Bazı hata gidermeleri Kayıt ayarları yedekleme/yükleyebilme desteği Proxy desteği Ana programın dahili değiştirme koruması Yenilenmiş sistem başlangıcı Yeni dosya şifreleme özelliği Yenilenmiş simgeler Geri alma desteği Yeni uyarı pencereleri Yenilenmiş dahili güncelleme desteği Spybot - Search & Destroy now officially "Works with Vista" Changes in SpyBot - Search & Destroy 1.5 Detection updates 2007-08-29 Cookie ++ Burstmedia Hijacker + 180Solutions.SearchAssistant + 2020Search + 7FaSSt + Hyperlinker + LocatorBar Keylogger + Elite Keylogger + Perfect Keylogger Malware + ABetterInternet + AzeSearch + Contra-Virus ++ DoctorSpyware + Nous-Tech.UCleaner + SpywareBot + Win32.Renos Security + Microsoft.Windows.AppFirewallBypass Spyware + VX2.h.ABetterInternet + SecondThought.STCLoader ++ EZ-Snoop.Server ++ SurfSpy ++ WarezP2P.cck Trojan + Cimuz ++ SDBot.SideBySide + Smitfraud-C. (2) + Virtumonde (132) ++ Win32.Agent.bnx + Win32.ConHook.ah ++ Win32.Peed ++ Win32.Small.Of + Zlob.Downloader ++ Zlob.XXXPlugin Total: 434858 fingerprints in 80919 rules for 3275 products. Homepage - http://spybot.info/ Size: 7.12 MB Freeware Download SpyBot-Search & Destroy 1.5 Mirror Download Update - 1.63 MB |
|
|
|
SpyBot - Search & Destroy 1.5.2 RC1 ![]() Homepage - http://spybot.info/ Размер: 9.1 MB ![]() SpyBot - Search & Destroy 1.5.2 RC1 |
|
|
![]() Size: 2.13MB ![]() Publisher: Visit Website ![]() Release Date: 2008-02-27 ![]() OS: Win 9x/ME/NT/2K/XP/2K3 DOWNLOAD: http://www.spybotupdates.com/updates...d_includes.exe |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |