Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Veresiye Programı 2007 Türkçe

Program İndir U-V icinde Veresiye Programı 2007 Türkçe konusu , Veresiye Programı 2007_0505-Türkçe indir download Tanıtım: Üreticiden : Bakkal, Market v.b işyerlerinde kullanılan veresiye defterlerinin dijital ortama taşınmış bir halidir. Çok kolay bir kullanımı olması en temel özelliğidir. Farenin sağ ...

Geri git   Netindir >
..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::..
> Program Arşivi (Demo & Freeware) > Program İndir U-V

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 01-02-2008
SeoManiA

Smile Veresiye Programı 2007 Türkçe

Veresiye Programı 2007_0505-Türkçe indir download

Tanıtım:
Üreticiden : Bakkal, Market v.b işyerlerinde kullanılan veresiye defterlerinin dijital ortama taşınmış bir halidir. Çok kolay bir kullanımı olması en temel özelliğidir. Farenin sağ tuşuna tıklamak... Hepsi bu.

Programda yapılan son yenilikle; yapılan satışlara, ayrıntılı olarak satış yapılan malzemeleri yazabiliyorsunuz. Market ve Bakkallar için hazırlanmış olan bu programla veresiye defteri elinizin altında. Küçük ve orta boy işletmelerin veresiye takiplerini yapmakta olduğu veresiye takip programımız tamamen ücretsizdir.

5,25 MB

http://rapidshare.com/files/80644994...orumtr.net.rar

rar şifresi: bestforumtr.net

#2 (permalink)  
Alt 12-05-2008
Usta Üye
Standart Program Arşivi (Demo & Freeware) > Program İndir U-V > Veresiye Programı 2007 Türkç

Program Arşivi (Demo & Freeware) > Program İndir U-V > Veresiye Programı 2007 Türkçe