Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Windows Vista Transformation Pack 8.0.1

Program İndir U-V icinde Windows Vista Transformation Pack 8.0.1 konusu , Windows Vista Transformation Pack 8.0.1 indir download son versiyon yükle Windows Vista bir çok yenilik barındıran kullanıcı arayüzü ile gerçekten çok hoş bir görünüme sahip. Hatta bu yeni işletim sisteminin ...

Geri git   Netindir >
..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::..
> Program Arşivi (Demo & Freeware) > Program İndir U-V

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 01-19-2008
SeoManiA

Smile Windows Vista Transformation Pack 8.0.1

Windows Vista Transformation Pack 8.0.1 indir download son versiyon yükle

Windows Vista bir çok yenilik barındıran kullanıcı arayüzü ile gerçekten çok hoş bir görünüme sahip. Hatta bu yeni işletim sisteminin en önemli özellikleri arasında görsellik ön plana çıkıyor. Birçok insan Vista'nın görünüşünü biliyor fakat hala çeşitli nedenlerle Windows XP kullanıyor. İşte bu yazılım ile Windows XP veya 2003 sürümlerini Vista görünümüne çeviren pakete sahip olacaksınız. Kullandığınız Windowsunuzun Vista ile aynı olmasını sağlayan ve Windows XP kullandığınızı unutturucak dönüşüm paketi.
Birçok yenilik ve hata düzeltimi ile son versiyonu karşınızda.

Özellikler:
Boot screen Açılış EkranıYeni msstyles files (Visual styles) -Yeni Masaüstü ve Dosya Simgeleri Yeni toolbar ve simgelerProgress Dialoğu Vista Simgeleri Yeni DuvarkağıdıWindows Media Player TemasıVe Daha fazlası...

#2 (permalink)  
Alt 02-21-2008
Yeni Üye

abi bu türkçemi acaba ?
  #3 (permalink)  
Alt 02-22-2008
SeoManiA

Alıntı:
aşhil´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
abi bu türkçemi acaba ?
Bu arayüzü değiştirir. Türkçe ingilizce farketmez. Yine pc türkçedir.

#4 (permalink)  
Alt 03-25-2008
Yeni Üye

abi yahu yükledim hep sorun var diyor açmıyor

orda birisi varmı
  #5 (permalink)  
Alt 03-26-2008
2.Admin

Alıntı:
oceanman´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
abi yahu yükledim hep sorun var diyor açmıyor

orda birisi varmı
Eğer daha önceden sisteminizde yüklü bir tema varsa çakışma oluşmuş olabilir.Bu nedenle Güvenli modda bilgisayarınızı açıp temayı siliniz.