Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Cep Telefonu İçin Msn Programı İndir

Programlar icinde Cep Telefonu İçin Msn Programı İndir konusu , Alıntı: seckin budak ´isimli üyeden Alıntı kardes tel yukledim ama kilitlendi tel. Telefonunuzun sistemi ile uyumlu olmayabilir.Eğer dosya yöneticisinden kaldırma imkanınız varsa kaldırınız-Şayet telefonunuzu açamıyorsanız yazılım yüklemeden kaynaklanan bir sorun ...

Geri git   Netindir >
..:: GSM Cep Telefonları ::..
> Programlar

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)  
Alt 10-06-2008
2.Admin

Alıntı:
seckin budak´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kardes tel yukledim ama kilitlendi tel.

Telefonunuzun sistemi ile uyumlu olmayabilir.Eğer dosya yöneticisinden kaldırma imkanınız varsa kaldırınız-Şayet telefonunuzu açamıyorsanız yazılım yüklemeden kaynaklanan bir sorun oluşmuş demektir.Bu durumda telefonunuz symbian destekli ise format atmanızı öneririm.

Kolay Gelsin.

#12 (permalink)  
Alt 10-07-2008
Yeni Üye

Harcayacağı kontör sayısı; programın kendisi ile alâkalı değil, GSM operatörünüzün Internet destekli erişim hizmetinin ''kb/kontör'' ücretlendirmesiyle ilgilidir. Örneğin; Turkcell GSM operatörünün Cepten Internet erişimi için 128 kilobyte'ı 2 kontür/1SMS olarak ücretlendirilmişti en son 1 yıl önce. Şimdi ise nasıldır bilemiyorum ancak bu konuda AVEA'nın üstüne tanımam. Anlayacağınız dilden konuşmak gerekirse, AVEA'da 1 saatlik MSN programında online kalıp, ileti alış-verişi yapmanız size en fazla 2 kontüre mal olur.

Saygılarımla...
  #13 (permalink)  
Alt 10-09-2008
Yeni Üye

sagol kardeş
  #14 (permalink)  
Alt 10-11-2008
Yeni Üye

n95 de oluo dımı
  #15 (permalink)  
Alt 10-11-2008
2.Admin

Alıntı:
yynnsss´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
n95 de oluo dımı
N 95 i desterler.

Seçenekler
Stil

Cep Telefonu İçin Msn Programı İndir

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:58 AM .