Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Programlar icinde Cep Telefonu İçin Msn Programı İndir konusu , Alıntı: seckin budak ´isimli üyeden Alıntı kardes tel yukledim ama kilitlendi tel. Telefonunuzun sistemi ile uyumlu olmayabilir.Eğer dosya yöneticisinden kaldırma imkanınız varsa kaldırınız-Şayet telefonunuzu açamıyorsanız yazılım yüklemeden kaynaklanan bir sorun ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Telefonunuzun sistemi ile uyumlu olmayabilir.Eğer dosya yöneticisinden kaldırma imkanınız varsa kaldırınız-Şayet telefonunuzu açamıyorsanız yazılım yüklemeden kaynaklanan bir sorun oluşmuş demektir.Bu durumda telefonunuz symbian destekli ise format atmanızı öneririm. Kolay Gelsin. |
|
|
|
Harcayacağı kontör sayısı; programın kendisi ile alâkalı değil, GSM operatörünüzün Internet destekli erişim hizmetinin ''kb/kontör'' ücretlendirmesiyle ilgilidir. Örneğin; Turkcell GSM operatörünün Cepten Internet erişimi için 128 kilobyte'ı 2 kontür/1SMS olarak ücretlendirilmişti en son 1 yıl önce. Şimdi ise nasıldır bilemiyorum ancak bu konuda AVEA'nın üstüne tanımam. Anlayacağınız dilden konuşmak gerekirse, AVEA'da 1 saatlik MSN programında online kalıp, ileti alış-verişi yapmanız size en fazla 2 kontüre mal olur.
Saygılarımla... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |