Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Sansar - Açıklama(05.07.08)

Rap Bölümü icinde Sansar - Açıklama(05.07.08) konusu , Sansar - Açıklama(05.07.08) oku gözüm bu boku ben başlatmadım,önce onun köpekleri beni disslediler,waterfall bunun içindi,paranı verdimse cebimdeki paraya göz diktikleri içindi.kimsenin reklama ihtiyacı yok kimse reklam peşinde değil.bana yapılmadığı takdirde ...

Geri git   Netindir > ..:: Müzik & Sanatçı & Dizi & Sinema ::.. > Müzik Genel > Rap Bölümü

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 07-07-2008
Banned
Standart Sansar - Açıklama(05.07.08)

Sansar - Açıklama(05.07.08)
oku gözüm

bu boku ben başlatmadım,önce onun köpekleri beni disslediler,waterfall bunun içindi,paranı verdimse cebimdeki paraya göz diktikleri içindi.kimsenin reklama ihtiyacı yok kimse reklam peşinde değil.bana yapılmadığı takdirde başka diss falanda düşünmüyorum .

adrenalin e gelince süresiz erteledim 10 parça falan var ama okul a başlayacağım yani daha yolu var. ama underground trackler herzaman çıkartacağız.

sevgiler.

sansar salvo

#2 (permalink)  
Alt 07-11-2008
Usta Üye

aslanım benim bea haksız yere mahkemelere düştü gariban

#3 (permalink)  
Alt 07-11-2008
Banned

Olsun olm sagopanın rap dünyasındaki itibarıda düştü ama o da var.