Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Resimli Aşk Şiirleri icinde İçimdeki Dünyayı Görmek İstermisiniz?? konusu , 4 Mevsimi yaşarım aynı anda bazen.. Rengarenk HaYaL Ler kurarım Nehir kenarına sonrada çıkarım en yüksek dağın tepesine izlerim hepsini büyük bir hevesle... Bazende renkli olmaz Kurduğum HaYaLler... Bir zaman ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
4 Mevsimi yaşarım aynı anda bazen..
![]() Rengarenk HaYaL Ler kurarım Nehir kenarına sonrada çıkarım en yüksek dağın tepesine izlerim hepsini büyük bir hevesle... ![]() Bazende renkli olmaz Kurduğum HaYaLler... Bir zaman küresinin içine sıkışmıştır.. ![]() Geceleri Binbir yaşamın olduğu Deniz Kenarında, Deniz Kabuğunun Üstüne Çıkıp Uzakları çook seyrettim... Giden Geldimi Aceba die çok Düşündüm.. ![]() Bazen yaşadığım şehir Berbat bir yer gibi görünür gözüme... Tozlu dumanlı duygusuz bir taş yığını... ![]() Hiç Sevmem Aslında siyah beyaz yaşamı yapmam gereken tek şey sevgiyi ortaya çıkarmak olur... Ozaman bilirimki etrafım renklenir.. ![]() Canlanır hayatım..Neşeyle Uçarım İçimdeki Dünyamda.. ![]() Belki Gelirsin die çok bekledim Gece yarıları mum ışında Pencere kenarında.. ![]() Belki belki sende izliyorsundur aynı yıldızları die çok düşündüm... sevgimi yolladım en parlak yıldızlarla belkide sevgimdi onlara ışık veren.. ![]() Sabah olduğunda güneşi çok selamladım...Doğuşunu izledim... ![]() Neredeysen Çabuk gel.. Sevgimle açan çiçeklerin rüzgara dayanacak gücü kalamadı.. Onlar hep İlkBahara Alışık... ![]() Ne Olur Sonbahar olmadan Gel.. Tüm vücudum solmadan gel.. ![]() Artık geçmeLiyim tüm kaLmaların üzerindeN; SoL adımım sarhoş sağ adımım yorgun, artık GitmeLiyim bu hikayedeN, Sağ yanım bitkiN soL yanım vurgun.. ![]() alıntı |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |