Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Şarkı Sözleri icinde barış manço'dan şarkı sözleri konusu , Barış Manço - Alla Beni Pulla Beni Alla beni pulla beni al koynuna yar Gözüm senden başkasını görmez oldu yar Gönlüm senden bir şey ister nasıl desem yar Alla beni ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Barış Manço - Alla Beni Pulla Beni
Alla beni pulla beni al koynuna yar Gözüm senden başkasını görmez oldu yar Gönlüm senden bir şey ister nasıl desem yar Alla beni pulla beni al koynuna yar Senin için dağlar deler yol açarım yar Senin için denizleri kuruturum yar Senin için gök kubbeyi yerlere çalarım yar Canım iste canım bile sana kurban yar Dağlar taşlar uçan kuşlar senin olsun yar Deniz derya gökler hep yerinde dursun yar Gönlüm senden bir şey ister nasıl desem yar Alla beni pulla beni al koynuna yar Saçlarına yıldızlardan taç yapayım yar Bir nefeste güneşleri söndüreyim yar Çıra gibi uğrunda ben yanayım yar Canım iste canım bile sana kurban yar Yıldızlar yerinde güzel bırak dursun yar Saçlarımı ellerinle okşa yeter yar Gönlüm senden bir şey ister nasıl desem yar Alla beni pulla beni al koynuna yar Rüzgar olup ince beline sarılayım yar Çimen olup ayağına serileyim yar Sürme olup gözlerine sürüleyim yar Canım iste canım bile sana kurban yar Alla beni pulla beni al koynuna yar Gözüm senden başkasını görmez oldu yar Gönlüm senden bir şey ister nasıl desem yar Alla beni pulla beni al koynuna yar Barış Manço - Anlıyorsun Değil Mi? Hava ayaz mi ayaz ellerim ceplerimde Bir türkü tutturmusum duyuyorsun degil mi? Çalacak bir kapim yok mutluluga hasretim Artik sokaklar benim görüyorsun degil mi? Zaman akmiyor sanki saatler durmus bugün Sonsuz yalnizligimda bir tek sen varsin bugün Ya dön bana artik duyuyor musun beni? Ya çik git dünyamdan anliyorsun degil mi? Bir resmin kalmis bende tam ortadan yirtilmis Hani siyah kazakli biliyorsun degil mi? Gözlerimden süzülen birkaç damla anida Senin sicakligin var anliyorsun degil mi?? Barış Manço - Aynalı Kemer Sabah yeli ılgıt ılgıt eserken seher vakti bir güzele vuruldum Al dudakta inci dişi bu dünyada yok bir eşi Seher vakti bir güzele vuruldum Aynalı kemer ince bele bu can kurban tatlı dile Seher vakti bir güzele vuruldum Mor menekşe nergiz dizmiş boynuna Kuşluk vakti aldı beni koynuna Cıvıldaşır dudu kuşu sanki bülbülün ötüşü Seher vakti bir güzele vuruldum Aynalı kemer ince bele bu can kurban tatlı dile Seher vakti bir güzele vuruldum Akşam oldu gün kavuştu sessizce Dedi güzel ayrılık vardı bize Uzakta bir baykuş öttü gül bahçemde diken bitti Seher vakti bir güzele vuruldum Aynalı kemer ince bele bu can kurban tatlı dile Seher vakti bir güzele vuruldum Barış Manço - Arkadaşım Eşek Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli Mevsimler geldi geçti görüşmeyeli Hiç haber göndermedin o günden beri Yoksa bana küstün mü unuttun mu beni Dün yine seni andım gözlerim doldu O tatlı günlerimiz bir anı oldu Ayrılık geldi başa katlanmak gerek Seni çok çok özledim arkadaşım eşek Arkadaşım eş arkadaşım şek arkadaşım eşek Yaban tayları çayırda tepişiyor mu Çilli horoz kedilerle dövüşüyor mu Sarıkız minik buzağıyı sütten kesti mi Kuzularla oğlaklar sevişiyor mu Uzun kulaklarını son bir kez salla Tüm eski dostlarımdan bir haber yolla Ayrılık geldi başa katlanmak gerek Seni çok çok özledim arkadaşım eşek Arkadaşım eş arkadaşım şek arkadaşım eşek |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|