Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Şarkı Sözleri icinde Üçnoktabir - Dediler ki konusu , Üçnoktabir - Dediler ki (4839) Dediler ki hayat güzel e?riyi do?ruyu bilenler Dediler ki umut sürer insanlary seversen e?er Dedikler ki hayat kysa e?er mutluluklar olmazsa Dediler ki kalmaz yanyna ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Üçnoktabir - Dediler ki (4839)
Dediler ki hayat güzel e?riyi do?ruyu bilenler Dediler ki umut sürer insanlary seversen e?er Dedikler ki hayat kysa e?er mutluluklar olmazsa Dediler ki kalmaz yanyna yaptyklaryn bu dünyada Yyiler kazanyr kötülükler kazynyr dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler Yyiler kazanyr kötülükler kazynyr dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler Dediler ki hayat güzel e?riyi do?ruyu bilenler Dediler ki umut sürer insanlary seversen e?er Yyiler kazanyr kötülükler kazynyr dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler Yyiler kazanyr kötülükler kazynyr dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler Tekrar gözden geçirdim yalan söylememi?ler Tekrar gözden geçirdim yalan Yyiler kazanyr kötülükler kazynyr dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler Yyiler kazanyr kötülükler kazynyr dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |