Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Şarkı Sözleri icinde Badem Şarkı Sözleri konusu , Sen ağlama Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce, Güzel yüzün,yanakların ıslanır. Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce, Hüzün keder yüreğime yaslanır. Sen Ağlama! Bir damla gözyaşın yeter. Sen üzülme,gülüm... Gece ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Sen ağlama
Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce, Güzel yüzün,yanakların ıslanır. Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce, Hüzün keder yüreğime yaslanır. Sen Ağlama! Bir damla gözyaşın yeter. Sen üzülme,gülüm... Gece gökyüzünden bir damla yaş düşünce, Bahar gelir tüm çiçekler ıslanır. Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce, Hüzün keder yüreğime yaslanır... Sen Ağlama! Bir damla gözyaşın yeter... Sen üzülme gülüm, Gamzende güllerin biter... Yollarıma taş koysalar, döneceğim Gözlerinden yaşlarını sileceğim Sen Ağlama! Bir damla gözyaşın yeter... Sen üzülme gülüm, Gamzende güllerin biter... Yollarıma taş koysalar, döneceğim Gözlerinden yaşlarını sileceğim |
|
|
|
ala gözlerinhi sevdiğim dilber
Ala gözlerini sevdiğim dilber Çay edip aleme bildirme beni Açıp ak gerdanın durma karşımda Ecelimden evvel öldürme beni Dolandım dağları bu yere düştüm Yar senin derdinden odlara düştüm Çaresi bulunmaz dertlere düştüm Yeter alev alev yandırma beni Gece gündüz çok ağladım gülmedim Aradım derdime derman bulmadım Bunca yıldır bir minnete gelmedim Kerem eyle mahsun gönderme beni Dolandım dağları bu yere düştüm Yar senin derdinden odlara düştüm Çaresi bulunmaz dertlere düştüm Yeter alev alev yandırma beni Dolandım dağları bu yere düştüm Yar senin derdinden odlara düştüm Çaresi bulunmaz dertlere düştüm Yeter alev alev yandırma beni Ala gözlerini sevdiğim dilber Şay edip aleme bildirme beni Açıp ak gerdanın durma karşımda Ecelimden evvel öldürme beni Ecelimden evvel öldürme beni |
|
|
|
Her an gitmeler üzerine
Sabaha karşı gıcırdadı karavan Aynı melodi döküldü ıslığımdan Gece tükenmişti şehrin son içimi Sabaha karşı çağrı geldi yollardan Başka güneş başka deniz (tuzu başkaydı suyun) Martının kanadından damlayan Sabaha karşı yollara karşı (bir yalnızlık şarkısı) Aynı melodi döküldü ıslığımdan Yoldaydı artık gidiyordu karavan Yol ki insanın içine uzayan Gece tükenmişti şehrin son içimi Sabaha karşı BaDEM geldi yollardan Başka güneş başka deniz (tuzu başkaydı suyun) Martının kanadından damlayan Sabaha karşı yollara karşı (bir yalnızlık şarkısı) Aynı melodi döküldü ıslığımdan Başka güneş başka deniz (tuzu başkaydı suyun) Martının kanadından damlayan Sabaha karşı yollara karşı (bir yalnızlık şarkısı) Aynı melodi döküldü ıslığımdan |
|
|
|
Kimsin sen
Salınıp seyran yerine çıkan dilber kiminsin sen Siyah zülfün gül yüzüne döken dilber kiminsin sen Gel gidelim gülistana bakalım bağa bostana Bize mestane mestane bakan dilber kiminsin sen Baktım gözüne kaşına benzettim huma kuşuna Bizi hicran ataşına yakan dilber kiminsin sen Senin medhin eder diller payine yüz sürer kullar Yanağın üstüne güller sokan dilber kiminsin sen Karacoğlan der varalım önünde divan duralım İzin verirse soralım civan dilber kiminsin sen Kimsin sen kiminsin sen? Gel gidelim gülistana bakalım bağa bostana Bize mestane mestane bakan dilber kiminsin sen Gel gidelim gülistana bakalım bağa bostana Bize mestane mestane bakan dilber kiminsin sen Kimsin sen kiminsin sen? Kimsin sen benimsin sen |
|
|
|
cennetten beride
Gam çekme haline divane gönül Sana da bulunur ilde neler var Ayva mı eksik turunç mu yoksa nar Sun elin beri dalda daha neler var Sakının ağalar beyler küçükten Yanağı gamzeli eğri bıçaktan Arılar bal alır binbir çiçekten Nezaket arıda balda neler var Karacoğlan der ki yaralı sinem Elimden aldırdım gül yüzlü sunam Kimi cennet ister kimi cehennem Cennetten beride yolda neler var Yiğit olan yiğit dağdır kaledir Sevmeyin çirkini başa beladır Bülbülün feryadı gonca güledir Takının güzeller gülde neler var Karacoğlan der ki yaralı sinem Elimden aldırdım gül yüzlü sunam Kimi cennet ister kimi cehennem Cennetten beride yolda neler var Bunu ben demedim aşıklar diyen Şu dertli sineme hançerler vuran Bilmem boz geyiktir bilmem ak ceylan Karacoğlan der ki yaralı sinem Elimden aldırdım gül yüzlü sunam Kimi cennet ister kimi cehennem Cennetten beride yolda neler var |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|