Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Şarkı Sözleri icinde Evanescence:Anything for u _ şarkı sözleri ve türkçe çevirisi konusu , anything for you ı'd give anything to give me to you kendimi sana vermek için her şeyi verirdim can you forget the world that you thought you knew bildiğini düşündüğün ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
anything for you ı'd give anything to give me to you kendimi sana vermek için her şeyi verirdim can you forget the world that you thought you knew bildiğini düşündüğün dünyayı unutabilir misin? ıf you want me, eğer beni istiyorsan, come and find me gel ve bul nothing's stopping you so please release me hıçbır şey seni durduramaz bu yüzden lütfen kurtar beni ı'll believe all your lies bütün yalanlarına inanacağım just pretend you love me yalnızca beni seviyor gibi görün make believe inandır close your eyes gözlerini kapa ı'll be anything for you senin için herşey olacağım have you left to make me feel anymore beni hissettirmeyi bıraktın mı? there's only you and everyday ı need more sadece sen varsın ve hergün daha çok ihtiyacım var ıf you want me eğer beni istiyorsan come and find me gel ve bul ı'll do anything you say just tell me söylediğin her şeyi yapacağım sadece söyle bana ı'll believe all your lies bütün yalanlarına inanacağım just pretend you love me yalnızca beni seviyor gibi görün make believe inandır close your eyes gözlerini kapa ı'll be anything for you senin için her şey olacağım ı'll believe all your lies bütün yalanlarına inanacağım just pretend you love me yalnızca beni seviyor gibi görün make believe inandır close your eyes gözlerini kapa ı'll be anything for you senin için herşey olacağım anything for you senin için herhangi bir şey all without your hurt inside içimde senin yaran dışında her şey will never, never die asla, asla ölmeyecek ı'll be everything you need ihtiyacın olan her şey olacağım ı'll believe all your lies bütün yalanlarına inanacağım just pretend you love me yalnızca beni seviyor gibi görün make believe inandır close your eyes gözlerini kapa ı'll be anything for you senin için her şey olacağım |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|