Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Şarkı Sözleri icinde Evanescence:Anywhere _ şarkı sözleri ve türkçe çevirisi konusu , ANYWHERE Dear my love, haven't you wanted to be with me aşkım benimle olmak istemedin mi? And dear my love, haven't you longed to be free ve canım özgür olmaya ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
ANYWHERE Dear my love, haven't you wanted to be with me aşkım benimle olmak istemedin mi? And dear my love, haven't you longed to be free ve canım özgür olmaya hasret değil miydin I can't keep pretending that I don't even know you kim olduğunu bile bilmiyormuş gibi yapmaya devam edemem And at sweet night, you are my own ve bu tatlı gecede sen benimsin Take my hand elimi tut Nakarat: [ We're leaving here tonight bu gece burdan ayrılıyoruz There's no need to tell anyone kimseye söylemeye gerek yok They'd only hold us down onlar sadece yolumuzu keserdi So by the morning light bu yüzden gün ışıdığında We'll be half way to anywhere herhangi bir yerin yolunu yarılamış olacağız Where love is more than just your name aşkın adından fazlası olduğu bir yerin ] I have dreamt of a place for you and I senin ve benim için bir yer düşledim No one knows who we are there orada kim olduğmuzu kimse bilemez All I want is to give my life only to you tek istediğim hayatımı sadece sana vermek I've dreamt so long I cannot dream anymore o kadar uzun zamandır düşledim ki artık düşleyemiyorum Let's run away, I'll take you there hadi kaçalım seni oraya götüreceğim Nakarat Forget this life unut bu hayatı Come with me benimle gel Don't look back you're safe now arkana bakma, güvendesin Unlock your heart kalbinin kilidin aç Drop your guard gardını düşür No one's left to stop you seni durduracak kimse kalmadı |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|