Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Şarkı Sözleri icinde kazım koyuncu -hoşçakal konusu , Hoşçakal İşte gidiyorum; Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum! Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır herbir ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Hoşçakal İşte gidiyorum; Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum! Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır herbir adımda Ayak izim kalmadan gidiyorum! Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı Bana kimse sen gibi sarılmadı Işığımız sönmeden gidiyorum! |
|
|
|
her sevgili bir değil benim kaderimi başkasına yazdım ben sevdiğini biliyordum ama sen beni başkasıyla değiştin titreyerek sabah günü senin çifliğinde dolanıyorum başıboş şuursuzca bu yaptığın mümkün değil sensiz ben ne yaparım gecem gündüzüm bir oldu yolunu gözler oldum sen benim için öldün başkalarının sevdiği geldi ah sevgili sen iyi günlerimde yüreğimi nasıl dağıttın gece herkeze gece de ben günlerdir uykusuzum |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|