Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Şarkı Sözleri icinde Erkin Koray Şarkı Sözleri konusu , Şaşkın - Erkin Koray Aşk şarabı içmesi hoştur şaşkın Şarap peşinden koşmak boştur şaşkın Bir o yana bir bu yana yatma şaşkın Tenhalarda menhalarda bitmiş aşkın Sana başka sözüm yok ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Şaşkın - Erkin Koray
Aşk şarabı içmesi hoştur şaşkın Şarap peşinden koşmak boştur şaşkın Bir o yana bir bu yana yatma şaşkın Tenhalarda menhalarda bitmiş aşkın Sana başka sözüm yok bu alem içinde Bir alemsin şaşkın sen alem içinde Şaşkın sana ne dedim sen ne yaptın Dün gece gördüm seni ters yola saptın |
|
|
|
Silinmeyen Hatıralar - Erkin Koray
Silinmiyor gözlerimden o hatiralar Uzadi bitmiyor bu ayriliklar Öldür beni yasamayi istemiyorum Senden ayri bu cileyi cekemiyorum Öldür beni yasamayi istemiyorum Senden ayri bu cileyi cekemiyorum Simdi benim tek tesselim Bir yudum sarap Bunca yildir bekliyorum Yetmezmi ah yar |
|
|
|
Seni Her Gördüğümde - Erkin Koray
İnan ki senden başka hiç kimse yok içimde Yüzüne bakmasam da, başımı çevirsemde seni gördüğümde İnan ki senden başka hiç kimse yok içimde Ne kadar kırgım olsam, ne kadar dargın olsam da bile İnan ki senden başka hiç kimse yok içimde |
|
|
|
Senden Ayrı - Erkin Koray
Bahtsız gelmişim dünyaya Her günüm ayrı bir rüya Bahtsız gelmişim dünyaya Her günüm ayrı bir rüya Sensiz Ya benim güldür Allah’ım Ya beni öldür Allah’ım Ya benim güldür Allah’ım Ya beni öldür Allah’ım Ağlıyorum ben durmadan Gülmedim ki hiçbir zaman Ağlıyorum ben durmadan Gülmedim ki hiçbir zaman Ya benim güldür Allah’ım Ya beni öldür Allah’ım Ya benim güldür Allah’ım Ya beni öldür Allah’ım Sensiz her gün divaneyim Bambaşka bir alemdeyim Sensiz her gün divaneyim Bambaşka bir alemdeyim Ya benim güldür Allah’ım Ya beni öldür Allah’ım Ya benim güldür Allah’ım Ya beni öldür Allah’ım Kaderde varmış ayrılık Ölüm bana bir aydınlık Kaderde varmış ayrılık Ölüm bana bir aydınlık Ya benim güldür Allah’ım Ya beni öldür Allah’ım Sensiz her gün divaneyim Bambaşka bir alemdeyim Sensiz her gün divaneyim Bambaşka bir alemdeyim Ya benim güldür Allah’ım Ya beni öldür Allah’ım Ya benim güldür Allah’ım Ya beni öldür Allah’ım Ya benim güldür Allah’ım Ya beni öldür Allah’ım Ya benim güldür Allah’ım |
|
|
|
Sanma - Erkin Koray
Kaldıkça baş başa ıssız odamda İçime kan döken sonsuz bir damla Bu gözümden akan yaş damla damla Sel olup yolunda akmıyor sanma Sarsa da çepçevre beni hüzünler Kalbimden silinmez yinede dünler İçimi yakarken o eski günler Başımda şimşekler çakmıyor sanma Mendiller çürütsem yaş sile sile Vız gelir aşkınla çeksemde çile Dağılan saçımın telleri bile Vallahi yüzüne bakmıyor sanma |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|