Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Şarkı Sözleri icinde Rafet El Roman - BugÜn Anladim konusu , Bugün anladım beni sevmediğini Sadece tanıdık sana yakın biriyim Bugün anladım beni sevmediğini Sadece varlığına alıştığın biriyim Kızgınım canım ama kendime laf anlatamadın şu inatçı gönlüme Kırgınızm canım ama kendime ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Bugün anladım beni sevmediğini Sadece tanıdık sana yakın biriyim
Bugün anladım beni sevmediğini Sadece varlığına alıştığın biriyim Kızgınım canım ama kendime laf anlatamadın şu inatçı gönlüme Kırgınızm canım ama kendime sana kapılıp giden şu zavallı kalbime Git ne olur nasıl olsa unuturum acılar bana kalsın dünya senin olsun Git ne olur nasıl olsa alışırım hüzünler bana kalsın mutluluk senin olsun .. Bugün anladın sana ait değilim sadece adını bildiğin biriyim Bugün anladım beni sevmediğini sonuna geldiğimi herşeyin bittiğini Kızgınım canım ama kendime laf anlatamadın şu inatçı gönlüme Kırgınızm canım ama kendime sana kapılıp giden şu zavallı kalbime Git ne olur nasıl olsa unuturum acılar bana kalsın dünya senin olsun Git ne olur nasıl olsa alışırım hüzünler bana kalsın mutluluk senin olsun .. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |