Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Ey Iman Edenler!!!

Seviyeli-Ciddi Konular icinde Ey Iman Edenler!!! konusu , SEVGİLİ DOSTLARIM, YÜZYILLARDIR OYNANAN OYUNLAR HALA DEVAM EDİYOR. BUNUN BİLİNCİNDE OLDUĞUNUZU BİLİYORUM AMA HATIRLAMAKTA FAYDA OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. BİLİN, BİLDİRİN. SAĞLICAKLA KALIN.. 'Ey iman edenler! Yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar ...

Geri git   Netindir > ..:: Genel & Eğlence & Muhabbet & Ciddi Konular ::.. > Sohbet-Muhabbet-Ciddi Konular > Seviyeli-Ciddi Konular

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 12-14-2008
Moderator
Yeni Ey Iman Edenler!!!

SEVGİLİ DOSTLARIM, YÜZYILLARDIR OYNANAN OYUNLAR HALA DEVAM EDİYOR. BUNUN BİLİNCİNDE OLDUĞUNUZU BİLİYORUM AMA HATIRLAMAKTA FAYDA OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. BİLİN, BİLDİRİN. SAĞLICAKLA KALIN..

'Ey iman edenler! Yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden kim onları dost edinirse, o onlardandır. Şüphesiz ki Allah zâlimler gürûhunu hidayete erdirmez.' (Mâide: 51)

- 'Sen onların dinine uymadıkça ne yahudiler ne de hıristiyanlar senden aslâ hoşnut olmazlar.' Bakara

COCA COLA'NIN DEĞİŞİK YAHUDİ BÖLGELERİNDEKİ REKLAMI:....
Üstteki yazının tercümesi: (Were moving to a new location !!! = Artik yeni yerimize tasiniyoruz !!!)
Alttaki yazının tercümesi:'COCA COLA İÇ, ISRAEL'E DESTEK OL !!!!!'''

Biliyormuydunuz ?

Firma karının % 50 sini İsrail Ordusuna aktarıldığını...

Dünyada en çok coca cola sevenlerin müslümanlar olduğunu

Belçika da Sağlık Bakanı Luc Van Den Bossche'nin Coca-cola 'nın
şişe veya kutulardaki tüm ürünlerinin piyasadan çekilmesini emrettiğini...

Ve Bakanlığın, Coca-Cola ürünlerini içen kişilerde ciddi zehirlenmeler görüldüğünü belirterek, Coca-Cola' nın içinde kandaki alyuvarların erimesine neden ve kansızlığa yol açan 'hemolyse' maddesinin bulunduğunu açıkladığını...

Şimdi bu yazıyı hat sanatı gözlükleriyle seyredelim:

'La Muhammed La Mekka'

'Muhammed ve Mekke yok olsun'

'İnsanlar içerisinde, müminlere en şiddetli düşman olarak yahudileri bulursun.' (Mâide: 82)

'Allah katında din İslâm'dır.' (Âl-i imrân: 19)
'Ey iman edenler! Benim de düşmanım, sizin de düşmanınız olanları dost edinmeyin.' (Mümtehine: 1)

'Şüphesiz ki kâfirler sizin apaçık düşmanınızdır.' (Nisâ: 101)
'Eğer onların güçleri yetse, sizi dininizden döndürünceye kadar size karşı savaşa devam ederler.' (Bakara: 217)

KATLİAM HATIRASI!

#2 (permalink)  
Alt 12-17-2008
Yeni Üye

bunlar bildigin komplo teorisi baska da bişi degil. coca cola dedigin marka hem turkiye'de hem müslüman ülkelerde hem de dunyada çok buyuk yatırımlar yapan bir firma. tabi ki her firma icin boyle soylentiler dolasıyor burda da oldugu gibi ama nedense coca cola hakkında yazılmamıs sey kalmamıs. bana mantıklı gelmiyor.
  #3 (permalink)  
Alt 01-26-2009
Moderator

Alıntı:
afilli.yalnız´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bunlar bildigin komplo teorisi baska da bişi degil. coca cola dedigin marka hem turkiye'de hem müslüman ülkelerde hem de dunyada çok buyuk yatırımlar yapan bir firma. tabi ki her firma icin boyle soylentiler dolasıyor burda da oldugu gibi ama nedense coca cola hakkında yazılmamıs sey kalmamıs. bana mantıklı gelmiyor.

Yaaa Demek öyle O zaman Filistinde Ölenlerin Ne suçu vardı BU DA BANA MANTIKLI GELMİYOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#4 (permalink)  
Alt 02-24-2009
Yeni Üye

Alıntı:
skyman´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaaa Demek öyle O zaman Filistinde Ölenlerin Ne suçu vardı BU DA BANA MANTIKLI GELMİYOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tüm filistin olayını coca colanın üstüne yıkamazsınız. mantıklı olmayan çok sey var filistinli çocukların ölmesi kadar hamasın intihar saldirilariyla israil cocuklarının ölmesi ya da (bilmem kimin beslediği) PKK'nın yüzünden hayatını yaşayamadan ölen gencecik cocuklar, darfurda müslümanların öldürdüğü 200.000 müslüman.. mantık arama kardesim
  #5 (permalink)  
Alt 02-24-2009
Moderator

Alıntı:
afilli.yalnız´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
tüm filistin olayını coca colanın üstüne yıkamazsınız. mantıklı olmayan çok sey var filistinli çocukların ölmesi kadar hamasın intihar saldirilariyla israil cocuklarının ölmesi ya da (bilmem kimin beslediği) PKK'nın yüzünden hayatını yaşayamadan ölen gencecik cocuklar, darfurda müslümanların öldürdüğü 200.000 müslüman.. mantık arama kardesim

coca Colanın Üstüne Yıkan Kim Onun Yanında Birçok Marka Var Yukarda!Siyonizme Ait Tüm Malları Diyoruz.....!!