Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Şiir - Şiirler icinde ((""BeBeĞiM"")) konusu , ßeßeğim Soğuk Kış Gecelerinde İçimi Saran Sensizlik Değil mi ? Sabahın İlk Saatlerinde Seni Arayan Gözlerim Değil mi ? Üşüyen Ellerimi Isıtan Senin Ellerin Değil mi ? Çırpınan Kalbime Hayat ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
ßeßeğim
Soğuk Kış Gecelerinde İçimi Saran Sensizlik Değil mi ? Sabahın İlk Saatlerinde Seni Arayan Gözlerim Değil mi ? Üşüyen Ellerimi Isıtan Senin Ellerin Değil mi ? Çırpınan Kalbime Hayat Veren Senin Bakışların Değil mi ? Ya Ben Çıldırıyorum Yada Sensizliğin Acısını Kendime Yediremiyorum Bırakıp Gitmek Bu Kadar Kolay Mıydı İnan Ayrılmak Ne Zormuş Bulduğun Sevgide Mesut Musun Benim Verdiğim Sevgi Değil miydi ? Gene Sabah Oluyor Sensizlik Sarmış Benliğimi. Ya Ben Çıldırıyorum Yada Sensizliğin Acısını Kendime Yediremiyorum Ve Ben Seni Halla Özlüyorum Seviyorum Bunca Hasret Yetmez mi ? Sensizliği Kendime Yediremiyorum Yoksa Gittin ve Unuttun mu Beni; Kış Gelmeden Sabah Olmadan Ne Olur Dön Gel BEBEĞİM.... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|