Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Şiir - Şiirler icinde !! Yoksun artık Benim İçin !! konusu , Ben Akşamları Hüzün Bıraktığımda Kadehime, Sen Çok Uzaklarda Olacaksın. Saatler Bir Bir Devrilecek Benimle. İşte Sen O Zaman, Dedim Ya, Çok Uzaklarda Farkında Bile Olmadan O Yalnız Adamın, Kırık Kalpler ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
![]() Ben Akşamları Hüzün Bıraktığımda Kadehime, Sen Çok Uzaklarda Olacaksın. Saatler Bir Bir Devrilecek Benimle. İşte Sen O Zaman, Dedim Ya, Çok Uzaklarda Farkında Bile Olmadan O Yalnız Adamın, Kırık Kalpler Ve Kırık Kadehler Arasında Bırakarak, Bin Parçaya Ayrılarak... Belki De, Çaresiz Gönlümün Bilinmez Köşesinde, Bölüneceksin Ufacık Zerreciklere. Ben Seni Keşfedilmemiş Umutlarla, Henüz Kimsenin Bilmediği Ve Görmediği Göz Yaşlarımla Ve Yarınlarımla... Ve Henüz Yaşamadığım Anıların Acısıyla, Tatlısıyla... Her An Anımsayarak Sevmiş_Tim... Ama Şimdi İse Her Şeyimi, Yani Seninle Birlikte Her Şeyimi, Hiçbir Zaman Gerçekleşmeyen Umutlarımı, Yıllarımı... Sevgimi Ve Acılarımı Bir Köşeye Bıraktım... Çünkü, İsmini Beynime, Resmini Kalbime Sakladım... Yoksun Artık Benim İçin... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |