Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Şiir - Şiirler icinde Seni Affetmemi Bekleme Benden... konusu , Sessiz odamda sensizlikten bıktım En sevdiğim fotoğrafını yaktım Bütün hediyelerini çöpe attım Seni affetmemi bekleme benden Bitmez dediğin aşkımızı yıktın Hayallerimi bir bir yaktın Onun uğruna beni sattın Seni affetmemi ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Sessiz odamda sensizlikten bıktım En sevdiğim fotoğrafını yaktım Bütün hediyelerini çöpe attım Seni affetmemi bekleme benden Bitmez dediğin aşkımızı yıktın Hayallerimi bir bir yaktın Onun uğruna beni sattın Seni affetmemi bekleme benden Benimle oyuncak gibi oynadın Hep gerçek sandım ama yalandın Sözde birde aşkım'dın Seni affetmemi bekleme benden Bana seni seviyorum derdin Uğruma canını verirdin Yalan üstüne yalan söyledin Seni affetmemi bekleme benden Baharındaki ömrümü harcadın Herkesin dediği gibi yalancıydın Yalanlarınla beni kandırdın Seni affetmemi bekleme benden Şimdi gelmiş kapıma yalvarıyorsun Bir daha olmayacak affet diyorsun Herşey için özür diliyorsun Seni affetmemi bekleme benden Beni gerçekten sevsende Ömrünü uğruma versende Yemin bile etsende Seni affetmemi bekleme benden Seni hep sevecek olsamda Kanımla adını kalbime yazsamda Sana delice aşık olsamda Seni affetmemi bekleme benden... alıntı |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |