Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Şiir - Şiirler icinde Siyah Beyaz bir resim…. konusu , Siyah Beyaz bir resim…. Eski bir kitaptı aradığım Bulduğumda bir resim düştü arasından Sararmış, siyah beyaz bir resim. Baktım, Biraz gurur, Biraz mutluluk Ve birazda yorgunluk la bakan Bir çift ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Siyah Beyaz bir resim…. Eski bir kitaptı aradığım Bulduğumda bir resim düştü arasından Sararmış, siyah beyaz bir resim. Baktım, Biraz gurur, Biraz mutluluk Ve birazda yorgunluk la bakan Bir çift yeşil göz… Bu gözleri ortaya çıkaran Yeşil elbiseli annem ,gülümsüyordu.. Yanı başında, Bakışları aynı, renkleri farklı gözlerle Şakakları ağarmış babam… Rengarenk balonlar sarkıyordu, Annemin günler,geceler boyu uğraştığı El emeği göz nuru ile işlenmiş, Rengarenk çiçeklerle bezenmiş , Çin iğnesi yorganın örttüğü yatağa… Siyah elbiseli, Yaşına inat simsiyah saçlı bir kadın Tutmuştu ellerini, Göğsü mavili kırmızılı kurdelelerle, Sapsarı altınlarla bezeli, Gözleri ağlamaklı , Ruhu delikanlı telaşında olan çocuğun .. Dede uzandı gururla , Grili ,lacivertli gömleğinin cebindeydi Söz verdiği saat Taktı koluna Ve ben Biraz kıskanç ve bir o kadarda mutlu. Ağlıyorsun dedi oğlum Alt tarafı bir resim Biraz sararmış siyah beyaz bir çocuk resmi Evet Sararmış siyah beyaz bir resimdi baktığım Ama rengarenk anılarla dolu…. |
|
|
|
çok güzel tşkk
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |