Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Şiir - Şiirler icinde anlamassın yar konusu , anlamassın yar seni seçti bu yürek gökyüzü yıldız olur yıldızlar umut olur ben yanlız çaresiz bitik sen onunla aşka yenik sevdiğim uzak durma yüreğim yanı başında al canım senin olsun ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
anlamassın yar seni seçti bu yürek gökyüzü yıldız olur yıldızlar umut olur ben yanlız çaresiz bitik sen onunla aşka yenik sevdiğim uzak durma yüreğim yanı başında al canım senin olsun bırakma yarı yolda sevdalar senin olsun umutlar seni bulsun bn sensiz çaresiz yorgun haklarım helal olsun |
|
|
|
Alıntı:
Bu nasıl bir acıdır betül?.... |
|
|
|
anlatılmaz bir acıdır bir yandan yaşarken bir yandanda ölüyorum anlıyomusun
|
|
|
|
Alıntı:
Unutma Sen Yaşıyorsun Ve ölene Kadar Yaşarsın Allah'a Şükret ki Üstüne Bomba Yağmıyo .Allah Bizim Yanlışlarımızı Düzeltmemiz İçin Bir Süre Daha Veriyo Ki onun karşısına Üzgün Ve pişman çıkmayalım Bunları Bir Düşün Ve Bir Daha Düşün Ve Bir daha.. Yazdığının komik olduğunu günün Biri mutlu olduğunda farkedersin kesin Ben garanti veriyorum .Sözlerime Kulak Verirsen Mutlaka Güleceksin O şiirlerdeki Herşeyi Yap ki Gülesin Mesela Her uykusuz Gecede Aşka Dal Hayyalerinde Kaybol Al kağıdı Önüne Yaz içindeki herşeyi Mutlaka Sonunda gülersin ......... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |