Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Şiir - Şiirler icinde bunlarda benim kalemimden... konusu , Çok sevmiştim,hayalimdin,gerçeğimdin neden gittin... Çok acıymış terkedilmek bun bana sen öğrettin... Anlamadım,çözemedim neden beni sevemedin... Çok ağladım faydası yok unutmaa, beni kaybettin... Çok mutsuzum,umutsuzum,gözlerinde kaybolmuşum... Çok yanlızım,tek başıma,hayalini unutmuşum... Sonbaharda ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Çok sevmiştim,hayalimdin,gerçeğimdin neden gittin...
Çok acıymış terkedilmek bun bana sen öğrettin... Anlamadım,çözemedim neden beni sevemedin... Çok ağladım faydası yok unutmaa, beni kaybettin... Çok mutsuzum,umutsuzum,gözlerinde kaybolmuşum... Çok yanlızım,tek başıma,hayalini unutmuşum... Sonbaharda düşen yaprak gibi bende savrulmuşum... Güvenmiştim,aldanmışım aşkınla deli olmuşum... GİDİYORUM... YOLLAR BİTMEK TÜKENMEK BİLMİYOR... AYAĞIM BİR TAŞA TAKILIYOR ... DÜŞÜYORUM... GÖZÜMÜ AÇTIĞIMDA... SONBAHARDAYIM... DÜŞEN YAPRAKLARA BAKIYORUM... GÖZLERİM DOLUYOR... KENDİME BENZETİYORUM ONLARI... SARARMIŞ,SOLMUŞLAR... TUTUNACAK DALLARI KALMAMIŞ... BAZILARI EZİLMİŞ PARAMPARÇA... AĞLIYORUM... KEŞKE FİDAN OLSAM DİYORUM... BAŞTAN BAŞLASAM HERŞEYE... DÜŞÜNÜYORUM... YA YAPTIĞIM HATALARI BİRDAHA YAPARSAM DİYORUM... HIÇKIRIKLARA BOĞULUYORUM... GÖZLERİMİ AAÇIYORUM... DÖRT DUVAR ARASINDAYIM... DUVARLAR ÜSTÜME ÜSTÜME GELİYOR... BOĞUYOR BENİ YANLIZLIK... GİDİYORUM,GÖZLERİM DOLUYOR,AĞLIYORUM... ARTIK ÇOK GEÇ BE HAYAT BEN ÖLÜYORUM... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|