Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Şiir - Şiirler icinde Iki Masum konusu , İKİ MASUM Hüzünle kırılan kalemim nefesinle dirilmekte Hâkim olduğum gönlüm sevginle yeşermekte Umutsuzluğa akan gözlerim sözlerinle görmekte Hiçbir yerde istenmeyenim ama misafirim sende Beni ben yapanlar, işte onlar Kaybolan ruhumu ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
İKİ MASUM Hâkim olduğum gönlüm sevginle yeşermekte Umutsuzluğa akan gözlerim sözlerinle görmekte Hiçbir yerde istenmeyenim ama misafirim sende Beni ben yapanlar, işte onlar Kaybolan ruhumu yakalayıp kucaklar Yakın olur o zaman uzaklar Ama geçmez kalbimdeki soğuklar Bir bela oldun ki başıma Hitabın pek de uyumlu yaşıma Elinden gelse dokunacaksın aşıma Bir kurşun at bence başıma Kıy bana ki yeniden dirileyim Beni yok et ben geri döneyim Tekrardan yine sana güleyim Senden başka kimden isteyeyim Allah şahid sözlerine ki doğruysa Üzülmemde olamaz bir mana Sözlerin büyük bir yangın koruysa Kimse güç yetiremez kurtulmaya Tesiri etkili sözlerin ilaç misali Belki geri getirdi bendeki beni Melodi gerekli ki elindeki lirikleri Daha iyi yapsın gerçek olan beni Bir can var ki karşımda dimdik ayakta Sadece Rabb’ı ve sabrıyla baş başa İzin var mı ben de katılsam yardıma Gözlerine her daim gülücük doldurmaya Sabret ki sonu selamet Rabb’e her an itaat et Ve seni sevenleri hisset Yanlış tanıma kimseyi dikkat et Sürtüklerle asla hiç uğraşma Çok konuşanın yanına yanaşma Yüzsüzün yüzüne zaten bakma Dikkat! Çok da zor Kalb-i Muhafaza Kabuk tutmuş bir yara iz bırakarak iyi olur Kalan iz içini her an kemirip durur Dağ gibi ayaktaki seni bir anda soldurur Başına gelebilecek her şey gözlerimi doldurur Mutluluğun formülü ellerinde saklı Öylesin ki hekimlerin kralı Kalbin, sanki harikalığın diyarı İyi niyetin dünyadaki kaynağı Ama sebebi acıların etkisi Acılar büyüttü küçücük kalbini Yaktı o masum tenini Boşa ağlattı umut dolu gözlerini Belki çok ağır ettiğin beddua Edeceğim aynı miktarda bir dua Olacak birazdan senden bir rica Birkaç sual vardır sana da Akıttığın gözyaşların mürekkebim Olabilir misin sen kalemim? Biliyor musun nedir benim varoluş nedenim? Ben insanları mutlu etmekle mükellefim Görürsem birilerinin gözyaşlarını Rabb’im kabul etsin dualarını Biliyor musun mahlasımın anlamı ‘Mutluluk Vesilesi’ olmak yaşamımın amacı Allah yüzündeki güzelliği ağlamayla bozmasın Seni üzenleri ahrette mutlu kılmasın Gülmene beni de bir sebep kılsın Gözlerin hayata sözlerimle baksın Acılar bir bir kalbinden dökülsün Gül yüzün melekler tarafından öpülsün Kalbine dualarla bir set örülsün İçini dağlayan ne varsa tarihe gömülsün Seni üzmek isteyen gönlümün saraylarını aşmalı Engel tanımam derse kalemimle çizerim adını Yıkarım seni batağa çekmeye çalışanı Alırım onun olmayan aklını Kalemim mürekkebini kalbinden aldı Acı çekme pahasına gönlüm derdini çaldı Kanayan yaran satırlara taştı Mısralar bu gece derin yaralar açtı İki yara iki canda belirdi Yazmak için kan gerekti İki masumun kanı satırlarda birleşti Şiir, her zamankinden daha da değerlendi… Muhammed Murat TUTAR Copyright © 2009 09.05.2009 00:20 |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|