Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Ericsson Gizli Kodları

Sony Ericsson Programları icinde Ericsson Gizli Kodları konusu , Son arananlar menüsüne kisayol 0 # (normal sartlarda "yes" tusuna basarak girebilirsiniz) Telefon kapaliyken batarya seviye göstergesi "no" tusuna kisaca, bir defa, basin. 2 saniye bekleyin Tam olarak "operatör" adi ...

Geri git   Netindir > ..:: GSM Cep Telefonları ::.. > Programlar > Sony Ericsson Programları

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 06-17-2008
Özel Üye
Arrow Ericsson Gizli Kodları

Son arananlar menüsüne kisayol 0 # (normal sartlarda "yes" tusuna basarak girebilirsiniz)
Telefon kapaliyken batarya seviye göstergesi "no" tusuna kisaca, bir defa, basin. 2 saniye bekleyin
Tam olarak "operatör" adi Sebeke Seçimi (Network) menüsüne gidin. Mevcut sebekeler ( 'sebeke seç' veya 'listele' menüsünde) gösterilirken * (yildiz) 'a basarsaniz, operatörün tam olarak ismini görürsünüz.
Tüm operatörler listesi Sebekeler menüsünden liste düzenle (edit list) kismina girin. Telefon bekleyiniz ( ' please wait ' ) yazar. (tüm networklari tarama yapar). Bitince, bir defa < ve iki defa yes basin. Tüm liste görünecektir. Listede ileri ve geri gitmek için < ve > tuslarini kullanin.
Kisa Mesaj (SMS) gönderen birini arama Kisa Mesaj 'da yazili olan numarasini bulun, ve yes e basin
Ericsson 628

IMEI numarasini görüntüleme * # 0 6 #
Yazilim Versiyonu * < - < - * < - *
Programlanmis tüm basliklari görmek için - > * < - < - * < - * - >
SIM - lock durumunu görüntüleme < * * <
Hizli arama tel no pozisyon numarasi ve # (örn. 1 5 # )
Menü 'yü Ingilizce 'ye çevirme * # 0 0 0 0 #
Genisletilmis Menu (eski versiyon) cevapsiz

#2 (permalink)  
Alt 02-13-2009
Yeni Üye

coq saolllasın

''€ciler team''
  #3 (permalink)  
Alt 04-11-2009
Yeni Üye

abi kusura bakma amma tire yani (-) ne anlama geliyor enazından onu yazsan tamam sana basit gelebilir ama bide bilmeyeni düşün dimi hadi diğerlerini anladım ama - heralde ok olabilir dedim denedim olmuyor
  #4 (permalink)  
Alt 05-07-2009
Yeni Üye

tre - bu demek arkadas
  #5 (permalink)  
Alt 05-07-2009
Yeni Üye

yani - bas o cizgi cikinca - o iste tre

Seçenekler
Stil

Ericsson Gizli Kodları

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:06 PM .