Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

One v1.25.4 N-GAGE SymbianOS 9.1 Oyun

Symbian OS9/3rd Ed. icinde One v1.25.4 N-GAGE SymbianOS 9.1 Oyun konusu , One v1.25.4 N-GAGE SymbianOS 9.1 Oyun One v1.25.4 N-GAGE SymbianOS 9.1 Boyut: 13 MB İNDİR...

Geri git   Netindir > ..:: GSM Cep Telefonları ::.. > Symbian Oyunlar > Symbian OS9/3rd Ed.

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 11-09-2008
2.Admin
Standart One v1.25.4 N-GAGE SymbianOS 9.1 Oyun

One v1.25.4 N-GAGE SymbianOS 9.1 Oyun

One v1.25.4 N-GAGE SymbianOS 9.1

Boyut: 13 MB

İNDİR

#2 (permalink)  
Alt 12-28-2008
Yeni Üye
Standart Yukleme nasil olacak?

Nasil yukleyecegiz dostum bi tarif edebilir misin? rarin icindeki rar dosyalarını nasil acacagiz?
  #3 (permalink)  
Alt 12-28-2008
2.Admin

Alıntı:
dsgsb´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Nasil yukleyecegiz dostum bi tarif edebilir misin? rarin icindeki rar dosyalarını nasil acacagiz?

Bilgisayarınızda Winrar programı ile rar ı açın ve içinden çıkanları telefona atınız.

#4 (permalink)  
Alt 02-12-2009
Yeni Üye

slm kardes winrar entpack ettinkten sonra telefonun kartinami yok nereye yüklemem lazim..biraz daha dfetayli tarifini rica etsem..tsk
  #5 (permalink)  
Alt 02-12-2009
2.Admin

Alıntı:
semi4´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
slm kardes winrar entpack ettinkten sonra telefonun kartinami yok nereye yüklemem lazim..biraz daha dfetayli tarifini rica etsem..tsk

A.s Telefon kartına atın dosyaları sonra Telefonun Dosya yöneticisinden yükleyin.