Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Nokia'nın Sitesinden Telefonunuzun Versiyonunu Güncelleme

SymbianOS 6-7-8 Program icinde Nokia'nın Sitesinden Telefonunuzun Versiyonunu Güncelleme konusu , Özellikle nokia nın bi uyarısı oluyor.Telefonunuzdan dosyalarınız gidebilir kabul edin diye.Yani benim ingilizcemle o kadar çözdüm.Bende hafıza kartını çıkarttım sorun olmasın diye. Sonra İlk önce Genel tercihe geçin sonrada bataryanın ...

Geri git   Netindir > ..:: GSM Cep Telefonları ::.. > Programlar > SymbianOS 6-7-8 Program

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 06-23-2008
Özel Üye
Lightbulb Nokia'nın Sitesinden Telefonunuzun Versiyonunu Güncelleme

Özellikle nokia nın bi uyarısı oluyor.Telefonunuzdan dosyalarınız gidebilir kabul edin diye.Yani benim ingilizcemle o kadar çözdüm.Bende hafıza kartını çıkarttım sorun olmasın diye.

Sonra İlk önce Genel tercihe geçin sonrada bataryanın full olduğundan emin olun dio.Uptade olurken kapanırsa telefona zarar verebilir.

Önemli Not:Telefon uptade e başlarken Pc Suite ile bağlantısı kesiliyor.Bu yüzden korkmayın.Bide bişi atmaya çalışmayın eğer atılıosa bitirin öle çalıştırın programı.Burdaki tüm sorumluluk size ait bilgipasajı veya ben hiç bir şekilde sorumlu tutulamayız.Güven meselesi nokia nın sitesinde sonuçta size kalmış uptade...

İyi Uptadeler...

NOKIA YAZILIM GÜNCELLEYİCİLER

Not : Telefon modelinize göre seçip indirebilirsiniz.

Gerçek boyutundan [ 557 x 424 ] 91% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız

Gerçek boyutundan [ 558 x 423 ] 91% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız

Gerçek boyutundan [ 559 x 422 ] 91% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız

Gerçek boyutundan [ 559 x 424 ] 91% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız

Burdada uptade tuşuna bastığmızda uptade başlıyor...

Gerçek boyutundan [ 558 x 421 ] 91% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız

Gerçek boyutundan [ 558 x 422 ] 91% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız

Gerçek boyutundan [ 556 x 423 ] 92% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız

İşte Bitti Yeni Versionlu telefonunuz hayırlı olsun...

#2 (permalink)  
Alt 01-11-2009
Yeni Üye

güzel bir çalışma ama eksik gibi
kardeş biras güncellemenin faydalarından bahsetsen?
durduk yere niye güncellemek isteyelim bişey değişmicekse
  #3 (permalink)  
Alt 01-11-2009
Yeni Üye

güncellersek faydası nedir?
telefon hızlanır mı? savunma gelişir mi? ... ?