Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Carbon

Tam Çözüm & İncelemeler icinde Carbon konusu , carbon cd sini takıyorum içinde alcohol120% program var yükledim ama nasıl carbonu kurucamı bilmiyorum yardım...

Geri git   Netindir >
..:: Oyun Arşivi & Games ::..
> Oyun Arşivi ( Demo & Freeware ) > Tam Çözüm & İncelemeler

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 03-12-2008
Yeni Üye

Post Carbon

carbon cd sini takıyorum içinde alcohol120% program var yükledim ama nasıl carbonu kurucamı bilmiyorum yardım

#2 (permalink)  
Alt 03-12-2008
2.Admin

MDF uzantılı dosyayı alcohol120% ile açın kurulum başlayacaktır.

#3 (permalink)  
Alt 03-12-2008
Yeni Üye

Resimli Anlatımı Yokmu Carbon Cd Takıyorum Için De Alcohol Prog Var Yüklüyorum Ve Nfs Carbon Part Ları 1 Den 7 Ye Kadar Onları Pc Ye Nasıl Yüklücem Işlemler Nasıl Olucak Emeğe Saygı Ilgiye Teşekkür
  #4 (permalink)  
Alt 03-12-2008
2.Admin

Alıntı:
seatattoo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Resimli Anlatımı Yokmu Carbon Cd Takıyorum Için De Alcohol Prog Var Yüklüyorum Ve Nfs Carbon Part Ları 1 Den 7 Ye Kadar Onları Pc Ye Nasıl Yüklücem Işlemler Nasıl Olucak Emeğe Saygı Ilgiye Teşekkür

Önce partları Bilgisayarına kopyala.Sonra Rar1 den başlayarak RAR ları aç teker teker.içinden Alchol programının tanıyacağı MDF formatında bir dosya olacaktır.O dosyayı Alchol programı ile aç o zaman kurulum başlayacaktır.