Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Tam Çözüm & İncelemeler icinde Hitman : Codename 47 (PC) Tam Çözüm konusu , Sağol kardeş bi türlü bitiremiyodum iyi oldu...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
arkadaşlar bana gülmeyin ama 9. bölümde herşeyi yapıyorum adam parayı alıp gidiyor görevleri tama gösteriyor ama mission failed oluyor nedeni hakkında bir fikrniz var mı
|
|
|
|
yaw kardeşim ben şu 10 bölümde tekıldım kaldım en kazık görev bu yaw üf bir el atsanız anladım gösterdiklerinizi yapıyom ama o jackie chan kılıklı herifler farkediyo bide ben bu bölümü nasıl atlarım o raya buraya tıkla demişinizde bişey çokmıyor ilginiz ve vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkürler
![]() |
|
|
|
evt var arkadaşım orda adam giderkıen tam hani 2 cihez aldın ya sen onun izleme cihezını açıcaksın sonra geçiyon ama geçmeni tavsiye etmem çünkü 10 bölüm tam kazık bölüm oluyor kendileri onu geçsen bile 10 bölümü geçebileceğini zannetmiyorum.
|
|
|
|
arkadaşlar size hitmanla ilgili özel bir bilgi canınız bitip eşek cennetini tam boylarken demo girdimi ölüp yere düşüyonuz ya space ya da entere basın size 2 hak daha veriyo can hakkı ama öldükten sonra mutlaka space yada entere basın ben o şekil geçtim 4 bölümü:d
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |