Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Hitman : Codename 47 (PC) Tam Çözüm

Tam Çözüm & İncelemeler icinde Hitman : Codename 47 (PC) Tam Çözüm konusu , Sağol kardeş bi türlü bitiremiyodum iyi oldu...

Geri git   Netindir >
..:: Oyun Arşivi & Games ::..
> Oyun Arşivi ( Demo & Freeware ) > Tam Çözüm & İncelemeler

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #16 (permalink)  
Alt 04-23-2008
Pam Pam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sağol kardeş bi türlü bitiremiyodum iyi oldu

#17 (permalink)  
Alt 02-08-2009
Yeni Üye

arkadaşlar bana gülmeyin ama 9. bölümde herşeyi yapıyorum adam parayı alıp gidiyor görevleri tama gösteriyor ama mission failed oluyor nedeni hakkında bir fikrniz var mı
  #18 (permalink)  
Alt 2 Hafta önce
Yeni Üye

yaw kardeşim ben şu 10 bölümde tekıldım kaldım en kazık görev bu yaw üf bir el atsanız anladım gösterdiklerinizi yapıyom ama o jackie chan kılıklı herifler farkediyo bide ben bu bölümü nasıl atlarım o raya buraya tıkla demişinizde bişey çokmıyor ilginiz ve vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkürler
  #19 (permalink)  
Alt 2 Hafta önce
Yeni Üye

evt var arkadaşım orda adam giderkıen tam hani 2 cihez aldın ya sen onun izleme cihezını açıcaksın sonra geçiyon ama geçmeni tavsiye etmem çünkü 10 bölüm tam kazık bölüm oluyor kendileri onu geçsen bile 10 bölümü geçebileceğini zannetmiyorum.
  #20 (permalink)  
Alt 2 Hafta önce
Yeni Üye

arkadaşlar size hitmanla ilgili özel bir bilgi canınız bitip eşek cennetini tam boylarken demo girdimi ölüp yere düşüyonuz ya space ya da entere basın size 2 hak daha veriyo can hakkı ama öldükten sonra mutlaka space yada entere basın ben o şekil geçtim 4 bölümü:d

Seçenekler
Stil

Hitman : Codename 47 (PC) Tam Çözüm

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:46 AM .