Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Nokia 5310 XpressMusic Cep Telefonu

Telefon İncelemeleri icinde Nokia 5310 XpressMusic Cep Telefonu konusu , Nokia 5310 XpressMusic Cep Telefonu Özellikler Şebeke Frekansı (Mhz) 900-1800-1900 Tri Band İşletim Sistemi Nokia Ekran Tipi 2.0 inch QVGA 240 x 320 Piksel, 16 Milyon Renkli Ekran Dahili Kamera ...

Geri git   Netindir > ..:: GSM Cep Telefonları ::.. > Eğlence > Telefon İncelemeleri

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 05-01-2008
2.Admin
Standart Nokia 5310 XpressMusic Cep Telefonu

Nokia 5310 XpressMusic Cep Telefonu

Özellikler
Şebeke Frekansı (Mhz)900-1800-1900 Tri Band
İşletim SistemiNokia
Ekran Tipi2.0 inch QVGA 240 x 320 Piksel, 16 Milyon Renkli Ekran
Dahili KameraVar (2 MP, 1600 x 1200)
Mp3 ÇalarVar
RadyoVar 3GYok Ses KayıtVar
Telefon Hafızası30 MB
Arttırılabilir Hafıza Var (MicroSD)
Wi-FiYok BluetoothVar
A2DP (Gelişmiş Ses Dağıtım Profili)
Var
Infra Red (Kızıl Ötesi)Yok EDGEVar GPRSVar
Bas KonuşYok JavaVar MMSVar
WapVar Ses ile AramaVar
HandsFree (Eller Serbest)
Var
OyunVar Polifonik MelodiVar TitreşimVar
Ağırlık (Gr)71 Pil Tipi (mAh)800 Li-ion
Boyut ( En x Boy x Yükseklik ) mm103.8 x 44.7 x 9.9
Konuşma Süresi ( Saat/En Fazla )5.4
Bekleme Süresi ( Saat/En Fazla )300
Garanti (Yıl)2 Kutudan Çıkan AksesuarlarK.Kılavuzu,Ş.Cihazı,Pil,USB Kablo,Kulaklık,CD ROM SeriStandart MarkaNokia
Telefon TipiMüzik

Diğer Özellikler 18 saate kadar müzik çalma, 4 x dijital zoom, Dönüştürücü II (para birimi, alan, uzunluk, kütle ve sıcaklık), Hesap makinesi II, Dünya Saati II, İnternet taraması için XHTML tarayıcı, WAP 2.0 tarayıcı, Bluetooth versiyon 2.0, 4 GB�a kadar Micro SD hafıza kartı, 30 MB' a kadar dahili kullanıcı hafızası (ülke varyantına bağlı), MP3, MP4, AAC, eAAC+ ve WMA müzik dosyalarını çalın, Video dosyalarının çalmasını da destekleyen entegre dijital müzik çalar

#2 (permalink)  
Alt 12-03-2008
Usta Üye
Standart Telefon İncelemeleri > Nokia 5310 XpressMusic Cep Telefonu

GuncelMekan.com > ..:: GSM Cep Telefonları ::.. > Eğlence > Telefon İncelemeleri > Nokia 5310 XpressMusic Cep Telefonu