Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Trabzonspor'un Necati ısrarı

Trabzonspor icinde Trabzonspor'un Necati ısrarı konusu , Trabzonspor'un Necati ısrarı Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın ısrarlı baskılarının ardından yönetim Galatasaray'lı Necati Ateş'in transferi için düğmeye bastı... Teknik direktör Ziya Doğan’ın ısrarlı baskılarının ardından yönetim transfer çalışmaları için ...

Geri git   Netindir >
..:: Spor ::..
> Futbol > Trabzonspor

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 07-24-2007
Usta Üye

Post Trabzonspor'un Necati ısrarı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın ısrarlı baskılarının ardından yönetim Galatasaray'lı Necati Ateş'in transferi için düğmeye bastı...

Teknik direktör Ziya Doğan’ın ısrarlı baskılarının ardından yönetim transfer çalışmaları için düğmeye bastı. Forvet, kaleci ve solbek arayışlarına hız veren Bordo-Mavililer’de düşünülen ilk ismin ise, Galatasaray’da tecrübeli çalıştırıcı Feldkamp’ın kadroda düşünmediğini ifade ettiği Necati Ateş olduğu öğrenildi. Ateş’in alternatifi olarak da Hasan Kabze gösterildi. Solbek pozisyonunun, Avrupa’dan bir futbolcu ile doldurulmasının planlandığı öğrenildi. Öte yandan, Jefferson’ın ayrılmak istemesinin ardından, genç eldiven Tolga’yı yetiştirebilecek bir kaleci arandığı iddia edildi.

#2 (permalink)  
Alt 12-12-2008
Usta Üye
Standart Futbol > Trabzonspor > Trabzonspor'un Necati ısrarı

Futbol > Trabzonspor > Trabzonspor'un Necati ısrarı

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:07 AM .