Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Ikariam'daki oyunumu Takas yapıyorum

Travian icinde Ikariam'daki oyunumu Takas yapıyorum konusu , Oncelikle oyundaki kaynaklarım,sehirlerim vs.. gibi özelliklerimi yazmak istiyorum... 3 tane Sehrim var :Hunlar(Deehios[32:22]),Hunlar 2(Kelyos[32:23]),Hunlar 3(Kimuios[34:22]) "Hunlar" Sehrimin ozellikleri: Sehrin boyutu:16.Belediye binası seviye 16,istihbarat merkezi seviye 3,taverna seviye 8,mucit atolyesi seviyesi ...

Geri git   Netindir >
..:: Oyun Arşivi & Games ::..
> Online Oyunlar > Travian

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 11-20-2008
Yeni Üye

Standart Ikariam'daki oyunumu Takas yapıyorum

Oncelikle oyundaki kaynaklarım,sehirlerim vs.. gibi özelliklerimi yazmak istiyorum...

3 tane Sehrim var :Hunlar(Deehios[32:22]),Hunlar 2(Kelyos[32:23]),Hunlar 3(Kimuios[34:22])

"Hunlar" Sehrimin ozellikleri: Sehrin boyutu:16.Belediye binası seviye 16,istihbarat merkezi seviye 3,taverna seviye 8,mucit atolyesi seviyesi 4,muze seviyesi 1,saray seviye 2,donanma tershanesi seviye 5,ticaretlimanı seviye 6,buyukelicilik seviye 3,ticaret merkezi 5,depo seviye 10,akademi seviye 11,kısla seviye 14,sur seviye 11.
Kaynaklar:84 Sarap,207 mermer,310 kristal cam,Sulfur 503.

"Hunlar 2 Sehrimin ozellikleri: Sehrin boyutu:16.Belediye binası seviye 16,istihbarat merkezi seviye 1,taverna seviye 7,mucit atolyesi seviyesi 1,muze seviyesi 6,Vali konagı seviye 2,donanma tershanesi seviye 7,ticaretlimanı seviye 5,buyukelicilik seviye 15,ticaret merkezi 11,depo seviye 9,akademi seviye 9,kısla seviye 8,sur seviye 22.
Kaynaklar:İnsa malzemesi 17.196,mermer 7.479,kristal cam 369,Sulfur 68

"Hunlar 3 Sehrimin ozellikleri:Belediye binası seviye 11,Kısla 3,Ticaret limanı seviye 3,donanma tershanesi seviye 5,vali konagı seviye 2,istihbarat merkezi seviye 1,muze seviye 1,taverna seviye 5,buyukelcilik seviye 1,akademi seviye 3,ticaret merkezi seviye 1,depo seviye 5,sur seviye 6, Kaynaklar:84 Sarap,207 mermer,310 kristal cam,Sulfur 503.
Kaynaklar:İnsa malzemesi 8.424,mermer 2,kristal cam 28,Sulfur 912.

Ayrıca 3 Sehrimin toplam 36 nakliye gemisi ve 379.000 altını bulunmaktadır.

Dunya: My

Oyunumu "Monsters Game,Tanoth, Bite Fight, Wild Guns veya Pokemon Crater oyunlarından biriyle degismek istiyorum ilgilenenlere duyrulur.

#2 (permalink)  
Alt 3 Hafta önce
Yeni Üye

kardeş ben takas etcem
  #3 (permalink)  
Alt 3 Hafta önce
Yeni Üye

kardeş acele şekilde lazım
  #4 (permalink)  
Alt 3 Hafta önce
Bayan Üye

he he iyi işmiş seninki de yaw ben takas etcen bekleyigo monsters olbilir bekle ik dakka burya göndercem arka sokaklardaki polsin afacan oğlu aklıma geldi şindi

#5 (permalink)  
Alt 3 Hafta önce
Yeni Üye

arkadaşımlütfen bi soru sordum die dalgaya alma

Seçenekler
Stil

Ikariam'daki oyunumu Takas yapıyorum

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:57 AM .