Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Travian Beyond Firefox Greasemonkey Hakkında Herşey

Travian icinde Travian Beyond Firefox Greasemonkey Hakkında Herşey konusu , Alıntı: aliens07 ´isimli üyeden Alıntı Beyondu kurdum amaaşağıda tahıl alanlarında üretim için ne kadar kaldığına dair bilgiler var fakat oradaki resimleri göremiyorum http://s11 . travian.com.tr/trimg/un/r/2.gif şeklinde geçiyor onun içinde resimleri ...

Geri git   Netindir >
..:: Oyun Arşivi & Games ::..
> Online Oyunlar > Travian

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #6 (permalink)  
Alt 05-01-2008
V0L UP

Alıntı:
aliens07´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Beyondu kurdum amaaşağıda tahıl alanlarında üretim için ne kadar kaldığına dair bilgiler var fakat oradaki resimleri göremiyorum
http://s11. travian.com.tr/trimg/un/r/2.gif şeklinde geçiyor onun içinde resimleri gösteremiyor dolayısıyla 9 15 tarla bulucuda çalışmıyor
evet bende fark ettimson zamanlarda travian beyondda bazı sıkıntılar ben gerekli kişilere sorunu bildirdim herhalde çözüm bulurlar
  #7 (permalink)  
Alt 05-07-2008
Yeni Üye

Alıntı:
YİĞİTBEY´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
evet bende fark ettimson zamanlarda travian beyondda bazı sıkıntılar ben gerekli kişilere sorunu bildirdim herhalde çözüm bulurlar
çözüm bulunamaz travian beyond haksız rekabete yol açtığı için bazı özellikleri kısıtlandı hatta çoğu nerdeyse hiç özelliği kalmadı
  #8 (permalink)  
Alt 05-25-2008
Üye
Thumbs up beyond

bende kullanıyorum süper ya herşeyi detaylı gösteriyo ve 15 tarla ve 9 tarlada daha kolay bulunuyor

#9 (permalink)  
Alt 06-13-2008
Yeni Üye

tskler ama ben lınklerı goremıyorum
  #10 (permalink)  
Alt 06-14-2008
Yeni Üye

vistada çalışmaz bu