Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

İnci Otel

Türkiye Tatil Yerleri Oteller icinde İnci Otel konusu , İnci Otel İnci Otel Resimleri Otel Bilgileri: 4 yıldızlı standartlara sahip İnci Otel Adana, Şehir merkezinde olup, Karataş'a 47 km, Şakirpaşa Hava alanına 4 km, mesafede yer almaktadır. Otel'in 9 ...

Geri git   Netindir >
..:: Turizm & Benim Memleketim ::..
> Tatil Yerleri Turizm > Türkiye Tatil Yerleri Oteller

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 02-23-2008
2.Admin

Standart İnci Otel

İnci Otel

İnci Otel Resimleri

Otel Bilgileri: 4 yıldızlı standartlara sahip İnci Otel Adana, Şehir merkezinde olup, Karataş'a 47 km, Şakirpaşa Hava alanına 4 km, mesafede yer almaktadır. Otel'in 9 suit odası ve toplamda 89 oda, 185 yatak kapasitesi olup, Otel odaları Şehir manzaralıdır. Adana İnci Otel'in oda detayları ise, Direk telefon, minibar, uydu tv, split klima, küvet ve banyo, saç kurutma makinası olarak dizayn edilmiştir. İnci Otel'in genel özellikleri, Kuaför salonu, kapalı otopark, Türk hamamı, buhar odası, sauna, masaj, fitness salonu. Otel İnci'de yeme ve içme, Amerikan bar, disko bar ve 1 restorantında Dünya mutfağı. Otel toplantı ve kongre hizmetleride vermektedir. En az 80 en fazla 250 kişi kapasitei 2 toplantı odası, Tam donanımlı, 650 kişi kapasiteli 2 Balo Salonu mevcuttur.

Adres : Kurukopru Meydani Kurtulus Cad. No:6 / Merkez / Adana

Seçenekler
Stil

İnci Otel

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:10 AM .