Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Otel Benan

Türkiye Tatil Yerleri Oteller icinde Otel Benan konusu , Otel Benan Resimleri Otel Bilgileri: Otel Benan Erdek yeni açılmış bir Oteldir. 4 suit olmak üzere toplam 65 odaya sahiptir. Otelin oda özellikleri ise; klima, tv, balkon, mini bardır. Ayrıca ...

Geri git   Netindir >
..:: Turizm & Benim Memleketim ::..
> Tatil Yerleri Turizm > Türkiye Tatil Yerleri Oteller

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 02-23-2008
2.Admin

Standart Otel Benan

Otel Benan Resimleri

Otel Bilgileri: Otel Benan Erdek yeni açılmış bir Oteldir. 4 suit olmak üzere toplam 65 odaya sahiptir. Otelin oda özellikleri ise; klima, tv, balkon, mini bardır. Ayrıca Otelde gercekleştirebileceginiz aktiviteleride şu şekilde sıralamak mümkündür. Futbol Sahası, Sahil Yürüyüşü, Doğa Yürüyüşü, Disco ve Eğlence Merkezleri, Ocaklar Zeytin Şenliği. Benan Otel'in sahip oldugu Yüzme havuzu, havuz bar, internet kafe, atari gibi olanaklardan da faydalanma imkanınız vardır. Mustafa Erdoğanın sahip oldugu Otel sizleri Güler yüzlü personeli ve Tatilde bulmak istediklerinizin en iyisini sunmak için Erdek'de beklemektedir.

Adres : ocaklar mevki. / Erdek / Balikesir

Seçenekler
Stil

Otel Benan

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:07 AM .