Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Kaşmir Otel

Türkiye Tatil Yerleri Oteller icinde Kaşmir Otel konusu , Kaşmir Otel Resimleri Otel Bilgileri: Kaşmir Otel:3* otel Bolu merkez de yer almaktadır.Gölcük 12 km,yedigöller 42 km,Abant 32km,Safranbolu 130 km,İstanbul Atatürk Havalimanı 220 km uzaklıktadır. 45 toplam yatak,21 standart oda ...

Geri git   Netindir >
..:: Turizm & Benim Memleketim ::..
> Tatil Yerleri Turizm > Türkiye Tatil Yerleri Oteller

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 02-23-2008
2.Admin

Standart Kaşmir Otel

Kaşmir Otel Resimleri

Otel Bilgileri: Kaşmir Otel:3* otel Bolu merkez de yer almaktadır.Gölcük 12 km,yedigöller 42 km,Abant 32km,Safranbolu 130 km,İstanbul Atatürk Havalimanı 220 km uzaklıktadır. 45 toplam yatak,21 standart oda 18 suit oda, 3 junior suit'e sahiptir.Ayrica odalar şehir manzaralıdır. Odalarında; Direk telefon, müzik yayını, minibar, çay/kahve makinesi, televizyon, fırın, mutfak malzemesi, duş, wc, saç kurutma makinası, banyoda telefon bulunmaktadır. otel genelinde; Split klima, merkezi ısıtma, tv odası, oyun odası, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, 24 saat oda servisi, jeneratör, telefonla doktor, tesis yakınında ücretli otopark yer almaktadır.Kaşmir Otelmisafirlerini oda kahvaltı ve yarım pansiyon konseptinde ağırlamaktadır. Ayrıca Şirket toplantılarında kullanılmak üzere1 toplantı odası (80 max. kapasite). Tepegöz, perde, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, video player, televizyon, fax bulunmaktadır.

Adres : izzet Baysal Cad.No:104 / Merkez / Bolu

Seçenekler
Stil

Kaşmir Otel

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:00 AM .