Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Otel Artıç

Türkiye Tatil Yerleri Oteller icinde Otel Artıç konusu , Otel Artıç Resimleri Otel Bilgileri: Otel Artıç Bursa, Şehir merkezinde, Uludağ'a 40 km, Mudanya'ya 30 km, Bursa Yenişehir Hava alanı'na 20 km, mesafede yer almaktadır. Otel'in 70 toplam oda, 138 ...

Geri git   Netindir > ..:: Turizm & Benim Memleketim ::.. > Tatil Yerleri Turizm > Türkiye Tatil Yerleri Oteller

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 02-23-2008
2.Admin
Standart Otel Artıç

Otel Artıç Resimleri

Otel Bilgileri: Otel Artıç Bursa, Şehir merkezinde, Uludağ'a 40 km, Mudanya'ya 30 km, Bursa Yenişehir Hava alanı'na 20 km, mesafede yer almaktadır. Otel'in 70 toplam oda, 138 toplam yatak, 1 suit oda, 69 standart oda kapasiteli ve odaları Şehir, tarihi manzaralıdır. Bursa Otel Artıç oda detayları ise, Direk telefon, balkon, minibar, televizyon, duş, wc, saç kurutma makinası. Otel Artıç genel özellikleri şu şekilde sıralanmaktadır. Merkezi ısıtma, tv odası, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, 24 saat oda servisi, resepsiyonda kasa, tesis yakınında ücretli otopark. Artıç Otel çalışma sistemi Yarım pansiyon, hizmet vermektedir. Kahvaltı salonu, kafeterya, amerikan bar. 1 alakart restoran, 1 açık büfe restoran, 1 kapalı restoran 150 kişilik, Türk Mutfağı, Otel toplantı ve kongre hizmetleride vermektedir. 1 toplantı odası 100 en az kişi kapasiteli, Perde, DVD player, projeksiyon, video player, televizyon, ışık sistemi mevcuttur.

Adres : Ataturk Cad.Ulu Cami Karsisi No:95 / Merkez / Bursa

Seçenekler
Stil

Otel Artıç

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:57 AM .