Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Genç Yazıcı Otel Regency

Türkiye Tatil Yerleri Oteller icinde Genç Yazıcı Otel Regency konusu , Genç Yazıcı Otel Regency Resimleri Otel Bilgileri: Genç Yazıcı Otel Regency Bursa şehir merkezine 36 kilometre, Yenişehir Havaalanına 65 kilometre ve en yakın sağlık merkezine 100 metre uzaklıkta yer almaktadır. ...

Geri git   Netindir > ..:: Turizm & Benim Memleketim ::.. > Tatil Yerleri Turizm > Türkiye Tatil Yerleri Oteller

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 02-23-2008
2.Admin
Standart Genç Yazıcı Otel Regency

Genç Yazıcı Otel Regency Resimleri

Otel Bilgileri: Genç Yazıcı Otel Regency Bursa şehir merkezine 36 kilometre, Yenişehir Havaalanına 65 kilometre ve en yakın sağlık merkezine 100 metre uzaklıkta yer almaktadır. Yıl boyunca açık olan Genç Yazıcı Otel Regency, toplam 115 odaya sahiptir. Bütün odalar dağ manzaralıdır ve minibar, uydu bağlantılı televizyon, direkt hatlı telefon ve saç kurutma makinesi donanımlarına sahiptir. Otel içerisinde ise Genel tam donanımlı 4 adet toplantı salonu, klima, restoran, bar, kafe, kahvaltı salonu, merkezi ısıtma, kuaför salonu, kuru temizleme, çamaşırhane, kasa, fotoğrafçı, market, butik, otopark, kiralık araba, güzellik merkezi, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, jakuzi, masaj odaları, sauna, spor salonu, gece kulübü ve çocuklar için oyun alanı gibi daha birçok faaliyet eğlenceli bir tatil için bütün otel konuklarının hizmetine sunulmuştur.

Adres : 1.Gelisim Oteller Bolgesi / Uludag / Bursa

Seçenekler
Stil

Genç Yazıcı Otel Regency

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:20 PM .