Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Oylat Kaplıcaları Güven Otel

Türkiye Tatil Yerleri Oteller icinde Oylat Kaplıcaları Güven Otel konusu , Oylat Kaplıcaları Güven Otel Resimleri Otel Bilgileri: Oylat Kaplıcaları Güven Otel Bursa, Uludağ'a 70 km, Yenişehir Hava alanı'na 50 km, mesafede yer almaktadır. Otel'in 120 toplam oda, 300 toplam yatak ...

Geri git   Netindir >
..:: Turizm & Benim Memleketim ::..
> Tatil Yerleri Turizm > Türkiye Tatil Yerleri Oteller

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 02-23-2008
2.Admin

Standart Oylat Kaplıcaları Güven Otel

Oylat Kaplıcaları Güven Otel Resimleri

Otel Bilgileri: Oylat Kaplıcaları Güven Otel Bursa, Uludağ'a 70 km, Yenişehir Hava alanı'na 50 km, mesafede yer almaktadır. Otel'in 120 toplam oda, 300 toplam yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir. Otel odaları Dağ manzaralıdır. Bursa Oylat Kaplıcaları Güven Otel oda detayları ise, Telefon, balkon, televizyon, uydu tv, cine 5, digiturk, teleon, duş, star digital. Oylat Kaplıcaları Güven Otel genel özelliklerini şu şekilde sıralamak mümkün. Merkezi ısıtma, bahçe, tv odası, oyun odası, çamaşırhane, resepsiyonda kasa, market, hediyelik eşya, 24 saat oda servisi, jeneratör, doktor yada hemşire, bebek bakıcısı, ücretsiz otopark, sağlık odası, alışveriş merkezi, Kapalı havuz, termal havuz, güzellik ve sağlık merkezi, masa tenisi, bilardo, çocuk oyun alanı. Güven Otel Oylat Kaplıcaları çalışma sistemi Yarım pansiyon, tam pansiyon, hizmet vermektedir. Kahvaltı salonu, kafeterya. 1 alakart restoran, 1 açık büfe restoran. Otel toplantı ve kongre hizmetleride vermektedir. 1 toplantı odası en az 50 en fazla 100 kişi kapasiteli, Tepegöz, beyaz tahta, ses sistemi, mikrofon, video player, televizyon, fax.

Adres : Oylat Kaplicalari / inegol / Bursa