Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Club Voyage Alkoçlar Uludağ

Türkiye Tatil Yerleri Oteller icinde Club Voyage Alkoçlar Uludağ konusu , Club Voyage Alkoçlar Uludağ Resimleri Otel Bilgileri: Club Voyage Alkoçlar, Uludağ'ın 3 yıldızlı otellerinden birisidir ve toplam 170 oda içerisinde 596 yatak kapasitesine sahiptir. Modern dekorlu ve oldukça şık döşenmiş ...

Geri git   Netindir >
..:: Turizm & Benim Memleketim ::..
> Tatil Yerleri Turizm > Türkiye Tatil Yerleri Oteller

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 02-23-2008
2.Admin

Standart Club Voyage Alkoçlar Uludağ

Club Voyage Alkoçlar Uludağ Resimleri

Otel Bilgileri: Club Voyage Alkoçlar, Uludağ'ın 3 yıldızlı otellerinden birisidir ve toplam 170 oda içerisinde 596 yatak kapasitesine sahiptir. Modern dekorlu ve oldukça şık döşenmiş odaların içerisinde, otel konuklarının rahat bir tatil geçirmeleri için minibar, direkt hatlı telefon, saç kurutma makinesi, uydu bağlantılı televizyon, kasa ve müzik yayını gibi donanımlar hizmete sunulmuştur. Club Voyage Alkoçlar'ın içerisinde bulunan restoran, bar, kafe, kahvaltı salonu, mini kulüp, kış sporları, televizyon odası, kreş, oyun odası, internet bağlantısı, otopark ve çamaşırhane gibi faaliyetler yer almaktadır.

Adres : 1,GelisimBolgesi Oteller Mevkii / Uludag / Bursa

Seçenekler
Stil

Club Voyage Alkoçlar Uludağ

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:57 PM .