Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

VIP Apart Otel

Türkiye Tatil Yerleri Oteller icinde VIP Apart Otel konusu , VIP Apart Otel Resimleri Otel Bilgileri: VIP Apart Otel Bursa, Şehir merkezinde, Mudanya'ya 25 km, Yenişehir Havaalanı'na 25 km, mesafede yer almaktadır. Otel'in 24 toplam oda, 92 toplam yatak kapasiteli. ...

Geri git   Netindir >
..:: Turizm & Benim Memleketim ::..
> Tatil Yerleri Turizm > Türkiye Tatil Yerleri Oteller

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 02-23-2008
2.Admin

Standart VIP Apart Otel

VIP Apart Otel Resimleri

Otel Bilgileri: VIP Apart Otel Bursa, Şehir merkezinde, Mudanya'ya 25 km, Yenişehir Havaalanı'na 25 km, mesafede yer almaktadır. Otel'in 24 toplam oda, 92 toplam yatak kapasiteli. Otel odalarında Dağ manzarası var. Bursa VIP Apart Otel oda detayları ise, Telefon, balkon, kasa, televizyon, kablo tv, uydu tv, split klima, duş, küvet, banyo, saç kurutma makinası. VIP Apart Otel genel özelliklerini şu şekilde sıralamak mümkün. Merkezi klima, merkezi ısıtma, bahçe, çamaşırhane, resepsiyonda kasa, market, ücretsiz otopark. Otel VIP Apart çalışma sistemi verilmemiştir. Lütfen Rezarvasyon departmanındaki arkadaşlarımızdan öğreniniz. 1 Kahvaltı salonu.

Adres : Kukurtlu Cad. No:46-48 / Osmangazi / Bursa

Seçenekler
Stil

VIP Apart Otel

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:10 PM .