Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Büyük Diyarbakır Otel

Türkiye Tatil Yerleri Oteller icinde Büyük Diyarbakır Otel konusu , Büyük Diyarbakır Otel Resimleri Otel Bilgileri: Büyük Diyarbakır Otel 71 Odalı, 8 suit Odalı,110 Toplam Yatak Kapasiteli Otelin Tüm Odalarında, Direkt Telefon, Duş ve WC, Özel Banyo, Müzik, Satellite TV, ...

Geri git   Netindir >
..:: Turizm & Benim Memleketim ::..
> Tatil Yerleri Turizm > Türkiye Tatil Yerleri Oteller

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 02-23-2008
2.Admin

Standart Büyük Diyarbakır Otel

Büyük Diyarbakır Otel Resimleri

Otel Bilgileri: Büyük Diyarbakır Otel 71 Odalı, 8 suit Odalı,110 Toplam Yatak Kapasiteli Otelin Tüm Odalarında, Direkt Telefon, Duş ve WC, Özel Banyo, Müzik, Satellite TV, Saç Kurutma Makinası olarak dizayn edilmişir. YEME & İÇME: Büyük Diyarbakır Otel'in konaklama şekli oda kahvaltı, yarım pansiyon, 2 Bar Teras ve Cafe Bar, Snack Bar, 2 Restoran, Kapalı Kapasite: 150 kişilik, Açık Kapasite: 500 kişilik, Kahvaltı Salonu Kapasitesi: 80 kişilik olup Türk mutfağı ve vejeteryen mutfaklarının zengin yemek çeşitlerinden yiyebilir unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. SERVİS & HİZMETLERİ: Büyük Diyarbakır Otel'de Resepsiyonda Emanet kasası, Tv Salonu, Çamaşır ve Ütü Servisi, Kuru Temizleme, Jenaratör, Otopark mevcuttur.. SEMİNERİ & TOPLANTI Diyarbakır Büyük Otel in seminer ve konferanslar için hazırlanmış tam donanımlı 1 toplantı salonunda Tepegöz, Sahne, Kürsü, Müzik Yayını, Slayt Oynatıcı, Bilgisayar Projektörü, Projektör Perdesi bulunmaktadır. KONUM: Miroğlu otel şehir merkezinde olup Otagar 5 km, Diyarbakır Atatürk havaalanına 3 km mesafade yer almaktadır.

Adres : / Merkez / Diyarbakir

Seçenekler
Stil

Büyük Diyarbakır Otel

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:06 AM .