Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Şaban Açıkgöz Otel

Türkiye Tatil Yerleri Oteller icinde Şaban Açıkgöz Otel konusu , Şaban Açıkgöz Otel Resimleri Otel Bilgileri: 2 Yıldızlı Şaban Açıkgöz Otel şehir merkezinde, Atatürk hava alanı 220 km, Kapıkule 18 km, Pazarkule 6 km, Çorlu Hava Alanı 110 km uzaklıkta ...

Geri git   Netindir >
..:: Turizm & Benim Memleketim ::..
> Tatil Yerleri Turizm > Türkiye Tatil Yerleri Oteller

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 02-24-2008
2.Admin

Standart Şaban Açıkgöz Otel

Şaban Açıkgöz Otel Resimleri

Otel Bilgileri: 2 Yıldızlı Şaban Açıkgöz Otel şehir merkezinde, Atatürk hava alanı 220 km, Kapıkule 18 km, Pazarkule 6 km, Çorlu Hava Alanı 110 km uzaklıkta bulunmaktadır. 28 standart odası, 6 özürlü odası, 34 toplam odası, 78 toplam yatak kapasiteye sahiptir. Yorgunluğunuzu atabileceğiniz modern dekorasyonuile odalarında Split klima, Duş, WC, Saç kurutma makinası, Direk telefon, Minibar, Televizyon mevcuttur. Kapasite: 34 toplam oda, 78 toplam yatak, 6 özürlü odası, 28 standart oda. Şehir manzarası var. Oda Detayları: Direk telefon, minibar, televizyon, split klima, duş, wc, saç kurutma makinası. Genel Özellikler: Split klima, merkezi ısıtma, tv odası, çamaşırhane, ütü, resepsiyonda kasa, 24 saat oda servisi, jeneratör, telefonla doktor, ücretsiz otopark. Yeme İçme: Oda kahvaltı, kahvaltı salonu. Konum: Kapıkule 18 km, Pazarkule 6 km. Atatürk Hava Alanı 220 km., Çorlu Hava Alanı 110 km. Şehir merkezinde.

Adres : Cilingirler Carsisi Tahmis Meydani No:9 / Merkez / Edirne

ŞABAN AÇIKGÖZ OTEL

Seçenekler
Stil

Şaban Açıkgöz Otel

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:14 PM .