Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Has Otel Termal

Türkiye Tatil Yerleri Oteller icinde Has Otel Termal konusu , Has Otel Termal Resimleri Otel Bilgileri: 2 Yıldızlı Has Termal Otel Şehir merkezinde, Ankara/Esenboğa Hava Alanı 250 km, Bursa Hava Alanı 150 km, Bursa/Uludağ 150 km mesafededir. Şehir manzarasına sahip ...

Geri git   Netindir >
..:: Turizm & Benim Memleketim ::..
> Tatil Yerleri Turizm > Türkiye Tatil Yerleri Oteller

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 02-24-2008
2.Admin

Standart Has Otel Termal

Has Otel Termal Resimleri

Otel Bilgileri: 2 Yıldızlı Has Termal Otel Şehir merkezinde, Ankara/Esenboğa Hava Alanı 250 km, Bursa Hava Alanı 150 km, Bursa/Uludağ 150 km mesafededir. Şehir manzarasına sahip Otel'in 48 toplam odası, yatak kapasitesi toplam 96 dır. Odalarında Uydu tv, Split klima, Duş, Küvet, Banyo, Saç kurutma makinası, Telefon, Müzik yayını, Minibar, bulunmaktadır. rahatlığı ve konforu bir arada bulabileceğiniz Has Temal Otel Oyun odası, İnternet , Çamaşırhane, Ütü, Resepsiyonda kasa, Merkezi klima, Merkezi ısıtma, Televizyon odası, 24 Saat oda servisi, jeneratör, Telefonla doktor, Ücretli otopark, Ücretsiz otopark, hizmetleri sunmaktadır. kahvaltı salonu bulunan otel Yarım pansiyon, Oda kahvaltı sistemin de güler yüzlü personeli ile sizlerin hizmetinizdedir. Kongre&İştoplantılarınız için 52 kişilik 1 toplantı odası, Slide projektör, Tepegöz, Projeksiyon perdesi, Peyaz tahta, Projeksiyon, Ses sistemi, Video player, Televizyon, mevcuttur.

Adres : Hamam Yolu Cad. No:7 / Merkez / Eskisehir

Seçenekler
Stil

Has Otel Termal

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:04 AM .